MMA

Οι τέσσερις φορές που ο Conor McGregor ξέφυγε με… χουλιγκανισμούς

Οι τέσσερις φορές που ο Conor McGregor ξέφυγε με… χουλιγκανισμούς

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Conor McGregor ξέφυγε με … χουλιγκανισμούς. Θυμηθείτε άλλες τέσσερις φορές που ο Ιρλανδός ενεπλάκη σε καυγάδες και επεισόδια. (VIDEOS).

Τα στόρι του Conor McGregor δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και με τις εξωαγωνιστικές που περιλαμβάνουν καυγάδες με αθλητές, συμπλοκή με γκάνγκστερς στην Ιρλανδία, επίθεση σε διαιτητή και αισίως το "μπάχαλο" στο πούλμαν του UFC.

Πάμε να δούμε τέσσερις ακραίες περιπτώσεις που προκάλεσε ιρλανδικό χαμό...

To 2015 o Conor McGregor βρίσκεται στο Ultimate Fighter. Κάποια στιγμή χαρακτηρίζει τον T.J Dillashaw "φίδι" που σέρνεται στην γη, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο τότε συμπαίκτης τουCody Garbrandt. Η πορεία έδειξε πάντως πως ο τότε υπερασπιστής του Dillawshaw σήμερα έγινε άσπονδος εχθρός του (Cody).

To 2016 o Conor McGregor αντιμετωπίζει τον Nate Diaz και στην press conference το ένα έφερε το άλλο και ξεκίνησε το πανηγύρι με μπουκάλια και αντικείμενα εκατέρωθεν.

Φτάνουμε στο 2017 όπου σύμφωνα με ιρλανδικά μέσα ο McGregor χτύπησε σε pub άνθρωπο που ανήκει στην μαφία και είχε σοβαρά προβλήματα. Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου ο Notorious εισβάλλει στο οκτάγωνο του Bellator και επιτίθεται στον διαιτητή του αγώνα προκαλώντας πανικό.

Το τελευταίο του χτύπημα ήταν χθες όπου επιτέθηκε με την ομάδα του στο πούλμαν του UFC για να πάρει εκδίκηση για λογαριασμό του Artem Lobov.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

MMA μαχήτριες τσακώνονται για το ποια έχει γδυθεί περισσότερο λίγο πριν την μάχη (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ