Οι Ρώσοι θέλουν να κάνουν τον McGregor συμπατριώτη τους! - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Οι Ρώσοι θέλουν να κάνουν τον McGregor συμπατριώτη τους!

Οι Ρώσοι θέλουν να κάνουν τον McGregor συμπατριώτη τους!

Στα χνάρια του Roy Jones Jr και του Monson θέλουν Ρώσοι πολιτικοί να βαδίσει ο Conor McGregor και να πάρει την ρώσικη υπηκοότητα (VIDEO).

Στα χνάρια του Roy Jones Jr και του Monson θέλουν Ρώσοι πολιτικοί να βαδίσει ο Conor McGregor και να πάρει την ρώσικη υπηκοότητα. Από ότι φαίνεται το μέλος της κρατικής Δούμα (κομμάτι της βουλής τους ας πούμε) Dmitry Nosov (Ολυμπιονίκης στο judo) άκουσε τον McGregor να αποκαλεί την Ρωσία "μια από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο" σε κάποιο τοπικό κανάλι και αποφάσισε να του προτείνει να πάρει την υπηκοότητα.

"Καταρχάς θα τον γλιτώσει μερικά εκατομμύρια δολάρια", είπε ο Noson. "Η φορολογία στην Ρωσία είναι πολύ χαμηλότερη και θα γλιτώσει πολλά λεφτά. Συν ότι θα αγωνιστεί γι' αυτή τη χώρα, δυνατή, ισχυρή, δίκαιη".

Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο, βρήκαμε μια εμφάνιση του Conor στην Ρωσία, όπου δείχνει στο τοπικό συνεργείο μια "φτιαχτή" φωτό του με τον Putin και λέει:

"Ο  Putin είναι cool, κάνει και πολεμικές τέχνες. Δεν δέχεται @!#@#. Οι Ρώσοι είναι δυνατοί. Μπορούν να εντοπίσουν κάποιον που λέει @!#!$ από ένα μίλι μακριά" .

Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει καν αντίδραση από τον McGregor που μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχει φανεί πολύ περήφανος για την χώρα του και έχει κατηγορήσει μάλιστα άλλους μαχητές για προδότες για πολύ λιγότερα...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

10 σέξι Ελληνίδες μαχήτριες που σε φέρνουν πιο κοντά στα σπορ! (ΦΩΤΟ)

Diaz vs McGregor: Πως ο «αλήτης» απ’το Stockton σιώπησε τον περιβόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χουλιγκανισμοί Shaquille O'neal για τη νίκη του Diaz! (ΒΙΝΤΕΟ)

SHARE:
TECH IT OR LIVE IT

TECH IT OR LIVE IT

Τι κάνεις όταν δεν ανοίγει το ρημάδι το PC

Το δίδυμο IT Ζάμπρα-Ατζαράκη επιστρέφει κι επιστρατεύει όλα τα μέσα για να επισκευάσει έναν αμετανόητα χαλασμένο υπολογιστή.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24