MMA

Oι πιο cult φιγούρες των...90s στο WWF

Oι πιο cult φιγούρες των...90s στο WWF

Το fightsports.gr θυμάται επτά από τις πιο cult φιγούρες που είδαμε ποτέ στο WWF. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ήταν εκείνα τα όμορφα μεσημέρια στο κανάλι του ΑΝΤ1 που περιμέναμε πως και πως να ξεκινήσουν οι αγώνες wrestling των πιο τρελών της εποχής που οι μετέπειτα παλαιστές έμοιαζαν φλώροι μπροστά τους.

Με προεξέχουσα προσωπικότητα τον Hulk Hogan που ήταν ο πιο δυνατός και αιώνιο αντίπαλο του, τον Ultimate Warrior που τον κέρδισε σε θρυλική μάχη. Πάμε να δούμε αυτούς που μας έμειναν στην μνήμη για τις ιδιαιτερότητες τους.

The Pitbulls

Ήταν δίδυμο που τα έσπαγε στο ρινγκ. Κλασσικοί αντίπαλοι οι Eliminators φημίζονταν για την αγριότητα τους και το απίστευτο θέαμα που προσέφεραν.

Demolition

Ήταν αυτοί που γλέντησαν όλη την κατηγορία αφού αποτελούσαν το πιο καυτό δίδυμο που μπήκε και σάρωσε τα πάντα.

Hacksaw Jim Duggan

H επιτομή του τρελού έμπαινε με μοναδικό στυλ και την σημαία της Αμερικής στους ώμους του. Μπορεί να μην ήταν ο πρωταθλητής αλλά ήταν από τους πιο ιδιαίτερους χαρακτήρες.

Jake The Snake Roberts

Έβλεπες το φίδι που κουβαλούσε μαζί του και λιγοψυχούσες. Ο Snake Robers πολλές φορές έχανε, όταν κέρδιζε όμως, αράδιαζε το φίδι πάνω στον αντίπαλο για το τελείωμα.

Mr. Perfect

Ένας από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές του WWF κουβαλούσε μονίμως ένα πανί μαζί του και είχε τεράστιο μίσος στον Hulk Hogan. Έχασε την ζωή του στα 44 χρόνια του το 2003. Ο πατέρας του ισχυρίστηκε πως υπέφερε από πόνους ενώ έκανε χρήση αναβολικών.

The Ultimate Warrior

Προς τα τελειώματα του παραδοσιακού WWE την δεκαετία του 90 εμφανίστηκε ο συγκεκριμένος που έκανε το μπαμ με τον Hulk Hogan που φαινόταν ανίκητος. Εντυπωσιακός και άγριος.

Hulk Hogan

Ο κορυφαίος όλων μεγαλώσαμε μαζί του, βλέποντας τον ως το σύμβολο του promotion αφού είναι ο μεγαλύτερος πρωταθλητής του WWF. Xαρακτηριστικό του όταν έσκιζε την μπλούζα και έμπαινε στην μάχη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστική τελετή μύησης της πιο σκληρής συμμορίας MS 13 σε νέο «μέλος» (ΒΙΝΤΕΟ)
Εκπαίδευση Ρώσου ειδικοδυναμίτη με ξυλοδαρμό (ΒΙΝΤΕΟ)
Αντέχεις να δεις την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ