MMA

Οι γιατροί του είπαν πως θα πεθάνει και δεν έπαιξε στο UFC 208

Οι γιατροί του είπαν πως θα πεθάνει και δεν έπαιξε στο UFC 208

O Ian McCall παλεύει να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο του 2015 και μέχρι στιγμής έχει "χαλάσει" επτά παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένος από το UFC να αγωνιστεί.

Η τελευταία εμπειρία του μαχητή της flyweight όταν και χάλασε το ματς του στο UFC 208 ήταν και η χειρότερη, όχι της καριέρας του αλλά και της ζωής του ολόκληρης όπως είπε ο ίδιος στον Ariel Helwani.

Ο McCall έπεσε θύμα της σκληρής προσπάθειας που κάνουν πολλοί μαχητές για να είναι σωστοί στα κιλά τους πριν την επίσημη ζύγιση για τον αγώνα. Ο Ian είπε στον έμπειρο δημοσιογράφο πως ποτέ δεν του ήταν εύκολο να "κόβει" άμεσα τα κιλά του όμως αυτή τη φορά από την Πέμπτη το βράδυ μέχρι και το Σάββατο το πρωί ξεκίνησε ένας εφιάλτης για εκείνον.

Για 24 ώρες δεν ήπιε ούτε νερό και όταν τελικά η ώρα πέρασε το ήπιε και έκανε εμετό. Το ίδιο συνέβη και στην προσπάθειά του να φάει αλλά και πάλι η συνέπεια ήταν η ίδια.

Αφού επισκέφθηκε τους γιατρούς του UFC, δεν του απαγορεύτηκε απλά να παίξει αλλά οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις και χειρουργείο στην χοληδόχο κύστη. Ευτυχώς, το... νυστέρι αποφεύχθηκε για τον Ian, όμως η μεγάλη κρυάδα ήρθε όταν ο γιατρός του ανακοίνωσε πως έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο!

Σε σχετική ερώτηση για το πότε σκοπεύει να μπει ξανά στη διαδικασία της προετοιμασίας και της μάχης ο McCall ανέφερε πως ακόμη το κορμί του δεν έχει συνέρθει από τη διαδικασία και το μόνο που σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι να γίνει καλά στην υγεία του και μετά στα επαγγελματικά του μέσα στο κλουβί.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Lindsey Pelas:Το νέο κορίτσι του UFC είναι εξωπραγματικά…καυτό (ΦΩΤΟ)

Iρλανδός πυγμάχος "κερνάει" ξύλο σε Τούρκους μαγαζάτορες που του επιτέθηκαν (BINTEO)

Bodybuilder μπαίνει σε σχολή και τον δένουν…κόμπο BJJ Fighters (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ