MMA

Οι έξι φορές που ο Mike Tyson απέδειξε πως είναι ένα "ασεβές τέρας"

Οι έξι φορές που ο Mike Tyson απέδειξε πως είναι ένα "ασεβές τέρας"

Υπήρξε ένας σπουδαίος αθλητής και μια μεγάλη προσωπικότητα, αλλά θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα αν δεν ήταν επιρρεπής στην παραβατικότητα. Ο Mike Tyson απέδειξε πως είναι ένα "ασεβές τέρας".

Υπήρξε ένας σπουδαίος αθλητής και μια μεγάλη προσωπικότητα, αλλά θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα αν δεν ήταν επιρρεπής στην παραβατικότητα. Αυτή είναι η αλήθεια του Mike Tyson που παραδέχεται ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του. Παρακάτω θα δούμε μερικά γεγονότα που τον στιγμάτισαν και έχει μετανιώσει.

"Σύντροφος του" τα ναρκωτικά

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως ήταν χρήστης ναρκωτικών ενώ πολλές φορές τα λάμβανε κατά την διάρκεια των αγώνων. Μαριχουάνα, κοκαΐνη, ήταν σε πρώτο πλάνο ενώ αγωνιζόταν "μαστουρωμένος" όπως αναφέρει με τονLou Savarese το 2000.

Εκεί πέτυχε την δεύτερη πιο γρήγορη νίκη στην καριέρα του με νοκ άουτ σε 38 δεύτερα. Επίσης έπαιρνε ψυχοφάρμακα όπως στο ματς που έχασε από τονDanny Williams!

Χρησιμοποιούσε ψεύτικο πέος με καθαρά ούρα!

O Τyson την περίοδο του εθισμού του για να μην πιαστεί στις εξετάσεις ντόπινγκ χρησιμοποιούσε ψεύτικο πέος με καθαρά ούρα για να περάσει τα τεστ φαρμάκων. Το 2000 με τον Andrew Golota πιάστηκε θετικός σε μαριχουάνα επειδή δεν κρατούσε τα σύνεργα.

Ζήτησε την βοήθεια μάγισσας για να γλιτώσει την φυλακή

Πριν από την δίκη για βιασμό το 1992 είχε έναν φίλο τον Calvin που του πρότεινε να απευθυνθεί σε μία μάγισσα που θα τον απελευθέρωνε από τα δεσμά των δικαστηρίων και της φυλάκισης.

Τα 500 δολάρια που έδωσε ακόμα τα θυμάται ο Tyson που στην συνέχεια αφού δεν έπιασε το πρώτο κόλπο, στράφηκε σε ιερέα ώστε να κάνει βουντού για να μην μπει στην φυλακή. Τελικά καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό.

Έριχνε γκόμενες στην φυλακή!

O Τyson πίσω από τα σίδερα ήταν πολύ ενεργός. Ξεκίνησε σχέση με την σύμβουλο του για τα ναρκωτικά. Επίσης σύναψε σχέσεις με γυναίκες που έρχονταν ως επισκέπτριες για άλλους κρατούμενους. Όταν τον πήραν χαμπάρι πως την...πέφτει σε όλες απαγόρεψαν το επισκεπτήριο για εκείνον.

Κλώτσησε στο κεφάλι τον μάνατζερ του

Ο Don King άλλοτε συνεργάτης του, δέχτηκε την επίθεση του Mike Tyson. Ο λόγος που εκνευρίστηκε είναι πως ο μάνατζερ του κρατούσε πολλά χρήματα από τους αγώνες του.Το αποτέλεσμα; Μία κλωτσιά στο κεφάλι.

Έπαιξε ξύλο επειδή του ζητούσαν αυτόγραφα

Όταν ήταν σε κακή διάθεση ξεσπούσε στους φανς. Ο Mike Tyson παραδέχεται πως είχε χτυπήσει οπαδούς του επειδή τον ακολουθούσαν παντού και του ζητούσαν επίμονα αυτόγραφα.

Ομολογεί πάντως πως ήταν υπερβολικός και χαρακτηρίζει τον εαυτό του ένα "ασεβές τέρας" . Σε μία περίπτωση έδειρε έναν φαν και ο φίλος του που πήγε να κρυφτεί, δεν γλίτωσε, αφού τον έβγαλε πάνω από τον πάγκο της ρεσεψιον του ξενοδοχείου και τον χτύπησε.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

«Πάγωσε» ο χρόνος με το απίστευτο κορμί της Μαριάννας Καλέργη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ