MMA

Οι 15 πιο τρελές ιστορίες που συνοδεύουν τις ΜΜΑ

Οι 15 πιο τρελές ιστορίες που συνοδεύουν τις ΜΜΑ

Η ύπαρξη των μικτών πολεμικών τεχνών μπορεί να μην απαριθμεί πολλές δεκαετίες, ωστόσο οι ιστορίες που τις συνοδεύουν είναι πολλές και τρελές με πρωταγωνιστές μεγάλους μαχητές.

Παρακάτω θα δούμε 15 από τις πιο περίεργες ιστορίες που έχουν συμβεί ποτέ στις ΜΜΑ, με πρωταγωνιστές μεγάλους μαχητές...

Το ανάρμοστο ντισκαλιφιέ

Το στόρι έχει ως εξής: Ο Gilbert Yvel είναι ένας από τους πιο κακόφημους μαχητές στην ιστορία των μικτών πολεμικών τεχνών. Έχει αποβληθεί με ντισκαλιφιέ τρεις φορές στην καριέρα του.

Σε μία από τις περιπτώσεις δεν του άρεσε η συμπεριφορά του διαιτητή με αποτέλεσμα να του δώσει μπουνιά εν ψυχρώ και να τον κλωτσήσει ενώ ήταν στο καναβάτσο! Σε μία άλλη περίπτωση προσπάθησε να βγάλει το μάτι του αντιπάλου και να τον δαγκώσει!

ODennis Hallman ένιωσε...καυτός

Ένα στοίχημα του Dennis Hallman τον οδήγησε να φορέσει ένα εσώρουχο που δεν βλέπουμε συχνά σε άντρες που μπαίνουν στο κλουβί. Ο ίδιος μετά τον αγώνα στο UFC 133 παραδέχτηκε πως το έκανε για στοιχηματισμό χωρίς να αποκαλύψει τους όρους. Ο Dana White πάντως δεν το βρήκε πολύ ευχάριστο. Αντίθετα το χαρακτήρισε απαίσιο και πως δεν το έχει ξαναδεί.

Οι στιγμές παραφροσύνης τουRandy Couture στο μικρόφωνο

Το να μεταφράσεις τι είπε ο Randy Couture σε ραδιοφωνική εκπομπή του 2015 δεν σου φτάνει το προφίσενσι. Όταν τον ρώτησαν λοιπόν τι έχει να πει για τον Chael Sonnen τον χαρακτήρισε έτσι:

"Είναι ένα προφυλακτικό μεγέθους 1,82 που τον βρήκε η γυναίκα του πεταμένο σε ένα κλιμακοστάσιο". Ενώ για τον Dan Henderson είπε πως μοιάζει να τρέχει με ορμή 40 μέτρων σε ένα γυμναστήριο 30 μέτρων! Ότι καταλάβατε, καταλάβατε, το ζητούμενο είναι πως ο Couture βρισκόταν εν μέσω παραληρήματος.

O Lyoto Machida πίνει τα ούρα του

Γνωστή ιστορία αλλά δεν μπορούσαμε να μην την συμπεριλάβουμε. Ο Lyoto Machida αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του. Σύμφωνα λοιπόν με τον Dragon τα ούρα του είναι η δύναμη του γι'αυτό και τα πίνει!

Ο Machida ξυπνάει κάθε πρωί και κάνει το ίδιο. Στην Ιαπωνία είναι πολύ γνωστή μέθοδος που υποτίθεται πως βελτιώνει την υγεία. Μάλιστα ο ίδιος ανέλυσε τις βιταμίνες που έχουν τα ούρα και τόνισε πως εξαρτάται από το τι έχει φάει πριν!

Βas Rutten ο καβγατζής

Όλα συνέβησαν σε ένα μπαρ όταν ο Bas Rutten συνάντησε τον παίκτη του Super BowlBrian Urlacher. Μία διαμάχη τους έφτασε μία ανάσα απ΄το ξύλο.

Συγκεκριμένα ο Urlacher χωρίς να γνωρίζει τον Rutten του είπε να βγουν έξω και να ξεκαθαρίσουν το θέμα. Όταν κατάλαβε ποιος είναι του ζήτησε συγνώμη. Δείτε πόσο απολαυστικά εξηγεί την ιστορία ο Rutten.

To φάσωμα και η μπουνιά

Δεν τα κάνεις αυτά σε έναν σκληρό κα@@@λη σαν τον Heath Herring. Όλοι θυμούνται τον cowboy με τα τρελά μαλλιά που επίσης είναι γνωστός για την πιο τσάτσικη μπουνιά στην ιστορία των ΜΜΑ. Ο αντίπαλος του Yoshihiro Nakao για να τον πικάρει το 2005 του έδωσε ένα φιλί. Εκείνος απάντησε με μία μπουνιά και ο αγώνας έληξε άδοξα.

Το....Grand Theft Auto του Rampage

Ο Quinton Jackson είναι θερμόαιμος χαρακτήρας. Τόσο που το 2008 η αστυνομία του έκανε σήμα να σταματήσει και εκείνος άρχιζε να τρέχει σαν τρελός. Μετά από πέντε λεπτά καταδίωξης τον έπιασαν.

Όταν τον ρώτησαν γιατί έτρεχε είπε πως ήθελε να σώσει την ζωή ενός φίλου του που ήθελε να αυτοκτονήσει. Πολύ καλή δικαιολογία ωστόσο αργότερα κατηγόρησε τα media πως ασχολούνται πολύ με την προσωπική του ζωή.

ΟJacob Volkmann θέλει να κάνει κακό στον Ομπάμα

Πολλοί αθλητές παίρνουν συχνά θέση για πολιτικά θέματα αλλά ο Volkmann έπιασε ταβάνι. Αφού έβρισε τον Μπάρακ Ομπάμα, ζήτησε να του κάνουν glassectomy (δική του επινόηση;) αφαιρείται ο αφαλός και στην θέση του μπαίνει ένα κομμάτι γυαλί για να βλέπει κάποιος με "τρίτο μάτι". Να πούμε την αλήθεια δεν μπορούμε να φανταστούμε πως γίνεται αυτό.

Ο καυγάς του Rutten με Σουηδούς πορτιέρηδες

Για όσους είναι από νησιά θα γνωρίζουν πως οι Σουηδοί δεν είναι και τόσο φιλήσυχοι όσο θεωρούν πολλοί αντιθέτως όταν μπαίνουν σε καυγάδες είναι άπαιχτοι. Αυτό το κατάλαβε καλά και ο Bass Rutten που στο δεύτερο επεισόδιο που περιγράφει, μπήκε σε ένα μπαρ.

Ξαφνικά οι πορτιέρηδες χωρίς να κάνει τίποτα του είπαν να ηρεμήσει. Αυτός τους άρχισε στις μπουνιές αλλά άκρη δεν έβγαλε.

Τον έτρεξαν στο τμήμα και μετά από λίγο διαπίστωσε πως ένας από αυτούς που χτύπησε ήταν αστυνομικός περιοχής. Ο Rutten δεν επιχείρησε να τσακωθεί ξανά από τότε.

Ο γκαντέμης

Πως είναι να χάνεις παιχνίδι τίτλου από ένα γλίστρημα; Θα πρέπει να ρωτήσουμε τον Kevin Randleman που ήταν πανέτοιμος να υπερασπιστεί την ζώνη του και στα παρασκήνια έφαγε τούμπα, χτύπησε το κεφάλι του και υπέστη διάσειση. Ο MMAer μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όπως καταλαβαίνετε η απογοήτευση του κόσμου ήταν έκδηλη.

Μία αηδιαστική περιπέτεια

Υπάρχουν πολλές ιστορίες με αθλητές που τα κάνουν πάνω τους. Ο Kyle Wethey είναι μοναδική περίπτωση καθώς πήγε να παγιδεύσει τον αντίπαλο του κατά την διάρκεια του αγώνα σε ένα πολύ άβολο σημείο. Ο διαιτητής την...πήρε χαμπάρι και χρειάστηκε δέκα λεπτά να καθαριστεί ο τόπος.

Αν χρειαστεί παίζει και μπουνιές ο Diaz

Έτσι εξηγούνται τα παλικάρια απ'το Στόκτον. Ο Nick Diaz αντιμετώπιζε τον Joe Riggs στο UFC 57. Μετά τον αγώνα τους κατέληξαν στο νοσοκομείο όπου εκεί είχαμε δεύτερο γύρο. Ο Diaz έδειρε τον Riggs και μπήκαν οι σεκιούριτι για να τους χωρίσουν. Είχαν προηγούμενα καθώς στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι αρπάχτηκαν ξανά.

Ο War Machine έδειρε την Christy Mack

Νωπή η ιστορία του σε όλους μας. O War Machine είχε σχέση με την Christy Mack γνωστή πορνοστάρ. Μία μέρα επέστρεψε σπίτι, μάλλον είχαν χωρίσει και το φλογερό κορίτσι είχε παρέα. Ο MMAer έσπασε στο ξύλο εκείνη και τον φίλο της και τους έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο.Η κληρονομιά που άφησε ήταν 18 κόκαλα σπασμένα στην Christy και εκείνος να καταλήγει στην φυλακή.

Έβγαλε την καρδιά του sparring partner του!

Αυτό είναι που λέμε "μην ανεβάσετε καθόλου στο σπάρινγκ σήμερα".Ο Jarrod Wyatt όχι μόνο αγνόησε την οδηγία αλλά ξερίζωσε την καρδιά του συναθλητή του! Εκείνος μαζί με τον φίλο του Taylor Powell ήταν χρήστες ναρκωτικών. Θεωρούσαν πως πάλευαν τα κακά πνεύματα. Σε μία στιγμή τρέλας ο Wyatt έβγαλε την καρδιά του Powell ενώ εκείνος είχε τις αισθήσεις του. Είναι πλέον στην φυλακή και θα βγει το 2062!

Lee Murray κακοποιός

Ο κεραυνός όπως τον αποκαλούσαν λοξοδρόμησε όταν έκανε μία τρελή ληστεία στο Λονδίνο, κράτησε ομήρους και έφυγε με 100 εκατομμύρια δολάρια! Μετά βέβαια τον έπιασαν στο Μαρόκο όπου φυλακίστηκε για 25 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ KleioValentienζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ