MMA

Ογκανεσιάν: "Δεν με τρομάζει ο Sakic, θα προσφέρω σόου και θα νικήσω στο GFC"

Ογκανεσιάν: "Δεν με τρομάζει ο Sakic, θα προσφέρω σόου και θα νικήσω στο GFC"

Στο φετινό GFC θα βρεθεί και ο Ρόμπερτ Ογκανεσιάν που πιο ώριμος και έτοιμος από ποτέ, αντιμετωπίζει τον επικίνδυνο Ivan Sakic που προέρχεται από δύο σερί νοκ άουτ στις ΜΜΑ.

Λιγότερο από ένας μήνας μας έμεινε για την σπουδαία διοργάνωση του GFC που μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη, με μία από τις πιο δυνατές κάρτες που είχε ποτέ σε event.

Εκεί θα βρεθεί και ο Ρόμπερτ Ογκανεσιάν που πιο ώριμος και έτοιμος από ποτέ, αντιμετωπίζει τον επικίνδυνο Ivan Sakic που προέρχεται από δύο σερί νοκ άουτ στις ΜΜΑ.

Ο αθλητής του Αrmagos team ξέρει από… επικίνδυνες αποστολές και δηλώνει έτοιμος να μπει στο κλουβί 13 Μαΐου και να κάνει το χρέος του που είναι η νίκη και το θέαμα. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Ρόμπερτ Ογκανεσιαν για την μεγάλη μάχη, στο Fightsports.gr.

Πως κυλάει η αγωνιστική σου προετοιμασία και ποιος είναι ο στόχος σου σε αυτό το GFC;

«Όλα πάνε ρολόι και φυσικά ο στόχος μου είναι η νίκη».

O αντίπαλος σου προέρχεται από δύο σερί και μάλιστα με νοκ άουτ. Τι υπόσχεσαι στον κόσμο της Θεσσαλονίκης γι'αυτό το παιχνίδι;

«Δεν με ενδιαφέρει καν ούτε με τρομάζει αν είναι νοκ-άουτερ και όπως πάντα θα προσφέρω σόου μαζί με την νίκη που θα πάρω».

Τον τελευταίο ένα χρόνο αγωνίζεσαι συνέχεια σε αγώνες Kickboxing και ΜΜΑ. Έχεις καταλήξει που θέλεις να παίζεις περισσότερο και τι σου ταιριάζει;

“Φυσικά το στυλ μου είναι ΜΜΑ αλλά όπως είπα όταν δεν υπάρχουν αγώνες, θα παίζω καιkickboxing”.

Yπάρχει κάποιος Έλληνας αθλητής που έχεις στην λίστα για μία ρεβάνς ή πρώτο παιχνίδι και θα ήθελες να ζητήσεις στο promotion;

«Έχω προτείνει πολλές φορές τους αθλητές που θέλω ρεβάνς στις ΜΜΑ. Όλα είναι θέμα χρόνο. Ο στόχος μου είναι έξω από τα σύνορα».

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε... μπουκετιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ