MMA

O άνθρωπος που νίκησε Crips and Bloods!

O άνθρωπος που νίκησε Crips and Bloods!

Η Φιλαδέλφεια της Αμερικής φημίζεται για την δράση των συμμοριών της, με μπροστάρηδες τους Bloods, τους Crips αλλά και τους Latin Kings.

Eίναι μία πόλη που το πιο οργανωμένο κομμάτι της, είναι το έγκλημα! Ο Alan Gonzalez είναι 13 χρονών και πριν ξεκινήσει το μποξ ήταν αρχηγός σε ένα παρακλάδι των παραπάνω συμμοριών.

"Συνήθιζα να πλακώνομαι στο ξύλο. Ήμουν σε μία ομάδα και χτυπούσαμε τον κόσμο αδιακρίτως. Μου άρεσε πολύ", ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού που πλέον έχει βρει άλλο ενδιαφέρον. "Τώρα κάνω σκιαμαχία, σκοινάκι, push ups και εκτονώνομαι", τονίζει το πρώην μέλος των Bad Boys Rumble.

Ο δάσκαλος του Shawn Banks όταν άκουσε πως ο γείτονας του είχε μπλέξει με συμμορίες έπρεπε να κάνει κάτι.

"Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, ήταν μία πολύ σκληρή συμμορία. Αν τσακωνόσουν με τον έναν θα έπρεπε να αντιμετωπίσεις άλλους 20! Έπρεπε να τον σώσω", ήταν το λόγια το κόουτς που ανήκε και εκείνος παλαιότερα σε μία συμμορία. Τα βιώματα του τον βοήθησαν να κρατήσει πολλά παιδιά μακριά από τον δρόμο.

"Αντιμετώπισα τον θάνατο πολλές φορές. Δεν υπάρχει νίκη στον δρόμο, παρά μόνο ο θάνατος"! Ακόμα και μία συμμορία εφήβων μπορεί να συγκριθεί με τις πιο οργανωμένες όπως οι Bloods και οι Crips.

"Όταν συνάντησα τον Alan ήταν πολύ μπλεγμένος. Τον κάλεσα να μιλήσουμε και του ζήτησα να φέρει τον πυρήνα της συμμορίας στην σχολή. Τους έπεισα πως αυτό που κάνουν είναι δρόμος χωρίς επιστροφή".

Ένα άλλο μέλος των Bad Boys Rumble, ο Khadir Gaitan είχε τεράστιο θυμό μέσα του αλλά στο γυμναστήριο βρήκε τρόπο να εκτονωθεί.

"Οι γείτονες με κοιτούν πλέον περίεργα. Δεν κάνω παρέα με τους πολλούς που ανήκουν σε συμμορίες. Προτιμώ να κάθομαι με τους συναθλητές μου".

Μικροί αλλά επικίνδυνοι

Σοκαριστική είναι και η μαρτυρία ενός αστυνομικού που τα ξαδέρφια του είναι μπλεγμένα με τους Bloods και τους Crips. O Joe Valdes ανέφερε σχετικά.

"Βλέπω παιδάκια από 7 ετών να μπλέκουν διότι οι γονείς τους είναι συμμορίτες. Το 80% των εγκλημάτων γίνονται από αυτές τις συμμορίες. Χρησιμοποιούν όπλα, κάνουν φρικτά εγκλήματα και ειδικότερα οι νεαροί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανέβουν βαθμίδες και να μπουν σε πρωτοκλασάτες συμμορίες", κατέληξε ο αστυνομικός που πλέον έχει αφιερώσει την ζωή του βοηθώντας τα νεαρά παιδιά να ξεφύγουν από αυτές τις κλίκες.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Aπίστευτη selfie κατά την διάρκεια ξύλου

Εκπληκτικές τιμές σε συμπληρώματα διατροφής

Θρυλικοί τσαμπουκάδες στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ