MMA

Ο Tyson έπαιζε μποξ μαστουρωμένος με κόκα και χασίς!

Ο Tyson έπαιζε μποξ μαστουρωμένος με κόκα και χασίς!

Τα τελευταία χρόνια ο Mike Tyson έχει αλλάξει τους τρόπους του και έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό ένα παράδειγμα προς μίμηση για τους ανθρώπους που έχουν καταφέρει να επανέλθουν στο σωστό δρόμο, έστω και μετά από πολλά χρόνια τρομερά λάθος επιλογών και πως ποτέ δεν είναι αργά.

Μέρος αυτής της αλλαγής ήταν και η ειλικρινής εξομολόγηση που έκανε μέσα από την αυτοβιογραφία του " The Undisputed Truth by Mike Tyson". Μια από τις πιο σοκαριστικές δηλώσεις του ήταν ότι όταν ήταν ακόμη μωρό του έδιναν οι γονείς του να πίνει αλκοόλ ενώ δοκίμασε πρώτη φορά κοκαΐνη στα 11 του.

Αυτός ο εθισμός με τα ναρκωτικά θα κρατούσε πολλές δεκαετίες και θα τον ακολουθούσε ακόμη και μέσα στα ring αφού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έπαιξε πολλούς αγώνες μαστουρωμένος με κόκα και χασίς. Το 2000 αντιμετώπισε τονLou Savarese στην Σκωτία υπό την επήρεια των ναρκωτικών παραπάνω ναρκωτικών αφού τα είχε καταναλώσει ακριβώς πριν μπει στο ρινγκ.

Την ίδια χρονιά μετά από την μάχη του με τονAndrew Golota βρέθηκε ντοπέ με μαριχουάνα και τιμωρήθηκε 200.000$! Το 2002 στην διαβόητη συνέντευξη τύπου με τον Lenox Lewis όπου οι δύο ομάδες πλακώθηκαν στην κάμερες και ο Tyson δάγκωσε στο πόδι τον Βρετανό, ο Αμερικάνος πυγμάχος παραδέχεται σήμερα ότι είχε πάρει κοκαΐνη λίγο πριν βγουν στον αέρα.

Ήδη από το 1989 και την μάχη του με τον Frank Bruno, ο Tyson είχε συνηθίσει να μπαίνει μέσα στο ρινγκ έχοντας καταναλώσει διάφορες ουσίες. Πως τα κατάφερνε να ξεφύγει από τον έλεγχο; Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του, η ομάδα του κουβαλούσε πάντα μαζί της ένα ψεύτικο ανδρικό μόριο που... εφάρμοζε πάνω του ο Tyson και περιείχε "καθαρά" ούρα! Μάλιστα την μία φορά που τον πιάσανε λέει ότι συνέβη επειδή η ομάδα του δεν πρόλαβε να του δώσει τον εξοπλισμό εγκαίρως!

Αργότερα, μόλις τελείωσε την καριέρα του έμπλεξε πολλές φορές με τον νόμο ευρισκόμενος να οδηγάει υπό την επήρεια ουσιών ενώ πολλές φορές βρέθηκαν ποσότητες και πάνω του. Ο ίδιος παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι είναι εθισμένος αλλά πέρασαν πολλά χρόνια ακόμη και όταν άλλαξε η ζωή του προς το καλύτερο μέχρι να βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση, ειδικά στο αλκοόλ που τον βασάνιζε περισσότερο

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πατέρας βάζει πυγμάχο να δείρει τον γιο του για να του βάλει μυαλό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηλίας Λάμπρου: «Οι σχολές μας δεν χωρούν φασίστες και ναζί»

Mike Tyson: «Είχα να κάνω σεξ 5 χρόνια γιατί ήμουν ηλίθιος» (BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ