MMA

Ο Trump τελικά θα δει και τον Μεξικανό και τον Μουσουλμάνο

Ο Trump τελικά θα δει και τον Μεξικανό και τον Μουσουλμάνο

Σύμφωνα με δηλώσεις του Oscar De La Hoya ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump αποδέχθηκε την πρόσκλησή και θα βρίσκεται σήμερα στο παιχνίδι του Amir Khan με τον Canelo Alvarez στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Oscar De La Hoya ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump αποδέχθηκε την πρόσκλησή και θα βρίσκεται σήμερα στο παιχνίδι του Amir Khan με τον Canelo Alvarez στο Λας Βέγκας. O Μεξικανός promoter αποκάλυψε πως παίζοντας γκολφ με τον Trump αυτός του επιβεβαίωσε πως θα έρθει να παρακολουθήσει το σόου, καθώς εκτιμάει τις πυγμαχικές ικανότητες και των δύο.

Βέβαια άξιο αναφοράς είναι πως ο Canelo τον περασμένο Αύγουστο είχε καταφερθεί αρνητικά εναντίον του Trump εξαιτίας των διαθέσεων του υποψηφίου προέδρου να σηκώσει τοίχος έμπροσθεν των συνόρων ΗΠΑ και Μεξικού, σημειώνοντας επίσης πως οι Μεξικανοί μετανάστες έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στη ζωή των Αμερικάνων.

Επίσης ο Trump επανειλημμένα έχει πει εκφράσει ανοιχτά την ανησυχία του για την ανάπτυξη του μουσουλμανικού κόσμου στη Δύση, πράγμα που σαφώς ενόχλησε και τον Amir Khan ο οποίος είναι Μουσουλμάνος.

Ο De La Hoya πάντως που άνηκε στο γκρουπ των ενοχλημένων από τις δηλώσεις του Donald Trump, εκτός του ότι τον... κάρφωσε για "άπατη" στη μεταξύ τους γκολφ μάχη είπε πως το κάλεσμα που του κάνει είναι για να δει ο... φοβικός, υποψήφιος πρόεδρος τι μπορούν να προσφέρουν ένας Μεξικανός και ένας Μουσουλμάνος.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ! Αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν MMAer (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιονίκης της πάλης πλακώνεται με 7 αστυνομικούς στη μέση του δρόμου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΜΜΑ Hitman: Από παγκόσμιος πρωταθλητής εκτελεστής της μαφίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ