MMA

Ο τρελός φυλακισμένος Charles Bronson σε πυγμαχικό αγώνα γίνεται... κτήνος!

Ο τρελός φυλακισμένος Charles Bronson σε πυγμαχικό αγώνα γίνεται... κτήνος!

Είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος φυλακισμένος όλων των εποχών. Ο Charles Bronson με την τρομακτική δύναμη στα χέρια, που δεν μπορούσαν να κάνουν καλά οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Δείτε τον σε σε πυγμαχικό αγώνα να γίνεται... κτήνος. (VIDEO)

Τον γνωρίζουν ως τον πιο επικίνδυνο φυλακισμένο όλων των εποχών. Είναι ο Charles Bronson με την τρομακτική δύναμη στα χέρια, που δεν μπορούσαν να κάνουν... καλά οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Μεγάλωσε στο Λούτον το 1952 και ονομαζόταν Michael Gordon “Mickey” Petersonόμως άλλαξε όνομα, μετά από τις συμβουλές του προπονητή του στην πυγμαχία.

Παράλληλα με τους αγώνες που έδινε με...γυμνά, ακολουθούσε παραβατικήσυμπεριφορά, μόλις από τα 13 του χρόνια. Ληστείες και ξυλοδαρμοί μαζί με μία ομάδα τεσσάρων ατόμων, τρομοκρατούσε τους δρόμους.

Το 1974 και ενώ ήταν 22 χρονών, ο Bronson φυλακίστηκε για επτά χρόνια, λόγω ένοπλης ληστείας. Ήταν η πρώτη φορά που έμπαινε στην φυλακή. Τα επτά έγιναν 10 λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του μέσα στην φυλακή. Επιθέσεις στους φύλακες που τον ανάγκασαννα καταλήξει στην απομόνωση.

Στις προσπάθειες του να σκοτώσει κάποιον από τους φύλακες, το έκανε δηλητηριάζονταςτον έναν και στραγγαλίζοντας τον άλλον. Ο Βronsonήταν αδύνατο να περιοριστεί. Η βίαιη συμπεριφορά του έγινε γνωστή σε όλη την Αγγλία.

Το 1987 βγήκε από την φυλακή και άρχισε να πυγμαχεί. Μάλιστα ο μύθος λέει ότι τον έβαλαν να παλέψει με δύο ροτβάιλερ, με γυμνά χέρια. Η φήμη του μεγάλωνε μέρα με την μέρα, αφού γινόταν ο κυρίαρχος του υποκόσμου.

Αφού έπαιξε σε οποιοδήποτε απαγορευμένο τουρνουά υπήρχε, συνέχιζε να παρανομεί κάνοντας ληστείες. Οι αγώνες ήταν για να κοντρολάρει τον θυμό του όπως έλεγε. Η ζωή του Bronson έγινε Best Seller στην Αγγλία και στην συνέχεια γυρίστηκε σε ταινία. Το 2014 ο Bronson άλλαξε ξανά το όνομα του σε Charles Salvador για να αφήσει πίσω το αμαρτωλό του παρελθόν.

Κάποτε λήστεψε κοσμηματοπωλείο για να πάρει ένα δαχτυλίδι στην σύντροφο του. Ακόμα πάντως δεν έχει καταφέρει να απελευθερωθεί κι ας δείχνει μετάνοια. Δείτε το σπάνιο βίντεο με τον αγώνα του που φαίνεται πως ξεφεύγει κάποια στιγμή.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Dani Mathers: Το καυτό μοντέλο του Playboy που θέλει ο άντρας να ρίχνει ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ