MMA

O Σοφοκλέους στο Κ-1 World GP της Γερμανίας

O Σοφοκλέους στο Κ-1 World GP της Γερμανίας

Ο Γιάννης Σοφοκλέους πραγματοποίησε κορυφαία εμφάνιση στο"Gods of War" αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τον πρόεδρο της WLF κ. Wu Lixin.

Ο Γιάννης Σοφοκλέους πραγματοποίησε κορυφαία εμφάνιση στο "Gods of War" αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τον πρόεδρο της WLF κ. Wu Lixin ενώ χειροκροτήθηκε από το ελληνικό κοινό σε μία ένδειξη σεβασμού για τους 200 και πλέον αγώνες του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η είδηση της ημέρας πάντως αφορά τον "Psycho" o οποίος τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα του προγραμματισμού του Κ-1, θα συμμετέχει στην νεοσύστατη οκτάδα του "Κ-1 World GP" στα 75 κιλά.

Όσον αφορά την ημερομηνία αυτή σε συνεννόηση με τον Στέλιο Πολίτη θα κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες όταν το Κ-1 ανακοινώσει το αγωνιστικό του ημερολόγιο, σίγουρα πάντως ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής θα βρίσκεται εκεί.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως την Κυριακή στο "Gods of War" έπαιξε στα 76,5 κιλά αφού έχει ξεκινήσει από τώρα κιόλας να... προβάρει τα νέα του κιλά ενόψει της μεγάλης πρόκλησης του Κ-1.

Να θυμίσουμε πως παλαιότερα ο Μιχάλης Ζαμπίδης έπαιζε στις οκτάδες των 70 στο Κ-1 στην Ιαπωνία και αργότερα και στην Ευρώπη, ενώ τώρα ήρθε και η σειρά του Σοφοκλέους να παίξει στην κατηγορία που εγκαινιάζει το ιστορικό promotion.

Εκτός πάντως από το Κ-1 ο Σοφοκλέους θεωρούμε δεδομένο πως θα πάρει αγώνα και στην WLF αν αναλογιστεί κανείς πως ο πρόεδρος αυτής ενθουσιάστηκε περισσότερο απ'όλους με τις ικανότητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ FIGHTSPORTS.GR:

Aπίστευτο: Μετεωρίτης σκάει στην Ρωσία εν ώρα προπόνησης (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Yuri Boyka μπήκε στο γυμναστήριο είναι σε… τρομακτική κατάσταση και απειλεί τους πάντες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Νεκρός ΜΜΑer μετά από μάχη με συμπαίκτη του McGregor!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ