MMA

Ο Σοφοκλέους έτοιμος να γίνει KING OF THE RING μπροστά στο κοινό του!

Ο Σοφοκλέους έτοιμος να γίνει KING OF THE RING μπροστά στο κοινό του!

O Γιάννης Σοφοκλέους είναι απόλυτος πρωταγωνιστής του σαββατιάτικου Dragon of the Ring που γίνεται στην πανέμορφη Καβάλα.

Ο αγέραστος "Psycho" που δείχνει καλύτερος σε κάθε του παιχνίδι του τα τελευταία χρόνια θα διεκδικήσει το βράδυ του Σάββατο τον βαρύτιμο τίτλο KING OF THE RING που έχει κατακτηθεί από κορυφαίους μαχητές ανά τον κόσμο.

Το Fightsports φιλοξενεί δηλώσεις του κορυφαίου Γιάννη Σοφοκλέους ο οποίος δηλώνει συγκινημένος που θα παίξει μπροστά στο δικό του κοινό στην Καβάλα και θα διεκδικήσει έναν τέτοιο τίτλο στην έδρα του.

Όντας πολύ έμπειρος και με ταξίδια σε όλο τον κόσμο για αγώνες ο Σοφοκλέους νιώθει ιδιαίτερη χαρά που θα παίξει στην Καβάλα και καλεί τους μαχητικούς φαν και όχι μόνο, το βράδυ του Σαββάτου να στηρίξουν την προσπάθεια του Θοδωρή Πολίτη μέσω του Dragon of the Ring.

Υπενθυμίζουμε ότι και στο "DOTR" της Χίου πέρυσι το καλοκαίρι ο Σοφοκλέους ήταν main event και έδωσε έναν φοβερό αγώνα απέναντι σ'έναν σκληροτράχηλο Τούρκο kickboxer.

" Νιώθω ενθουσιασμένος που μετά από τέσσερα χρόνια θα παίξω ξανά μπροστά κοινό μου, το κοινό της Καβάλας" είπε αρχικά ο Γιάννης Σοφοκλέους και συνέχισε: "Το σπουδαιότερο για μένα όμως είναι ότι θα συμμετέχω σε μία διοργάνωση, το Dragon of the Ring, της οποία δημιουργός και υπεύθυνος είναι ο Θοδωρής Πολίτης."

Για το γεγονός πως ένα μεγάλο σόου έρχεται στην Καβάλα, ο Σοφοκλέους τόνισε: "Είναι πολύ σημαντικό τέτοιες διοργανώσεις να έρχονται στην πόλη μου διότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα μεγάλα promotion που γίνονται στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Σίγουρα μπορώ να ξεχωρίσω ότι ο διοργανωτής το κάνει όλο αυτό με πολύ μεράκι και αγάπη και σεβασμό προς το άθλημα και τους αθλητές, χωρίς να επιδιώκει να... βολέψει την τσέπη του.

Δεν είναι τυχαίο ότι θα συμμετέχουν όλες οι μεγάλες σχολές kick boxing της περιοχής (Καραϊτης, Καρανικολής, Βασιλικός, Χατζησάββας) καθώς και από την υπόλοιπη Ελλάδα."

Όσον αφορά τον τίτλο KING OF THE RING που θα διεκδικήσει το Σάββατο, ο Γιάννης Σοφοκλέους τόνισε: "Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για μένα να υποδεχτούμε στην Καβάλα τον Harry Gorian, promoter της KING OF THE RING, και να μου δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσω τον παγκόσμιο τίτλο KING OF THE RING στη συλλεκτική του έκδοση, για πρώτη φορά."

Για το κοινό της Καβάλας που περιμένει τις μεγάλες μάχες του Dragon of the Ring ο Σοφοκλέους είπε: "Ευκαιρία για το θερμό κοινό της Καβάλας να παρευρεθεί το Σάββατο εκεί και να παρακολουθήσει δυνατούς επαγγελματικούς αγώνες υψηλού επιπέδου. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την TOP TEN που είναι πάντα δίπλα μου."

Το Dragon of the Ring έρχεται αυτό το Σάββατο στην Καβάλα σ'ένα event που αναμένεται να ξεσηκώσει τους φαν των μαχητικών αθλημάτων τόσο στην Καβάλα όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Γιάννης Σοφοκλέους στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του θα διεκδικήσει μία πολύ σημαντική ζώνη, ενώ τη μάχη του θα πλαισιώσουν αξιόλογοι μαχητές απ'όλη την ελληνική επικράτεια.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Το έριξε στην πυγμαχία η «εκρηκτική» Φελίσια Λαπάτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ