MMA

O Snoop Dogg σχολιαστής στο UFC!

O Snoop Dogg σχολιαστής στο UFC!

O Dana White είπε ότι στην επερχόμενη νέα σειρά από eventsDana White’s Tuesday Night Contenders, o Snoop Dogg και ο Urijah Faber, θα είναι η "εναλλακτική" ομάδα σχολιασμού σε ένα... "Snoopcast". (VIDEO)

Σε μια ανακοίνωση που μάλλον κανείς δεν περίμενε, ο Dana White είπε ότι στην επερχόμενη νέα σειρά από eventsDana White’s Tuesday Night Contenders, o Snoop Dogg και ο πρώην πρωταθλητής του WEC Urijah Faber, θα είναι η "εναλλακτική" ομάδα σχολιασμού σε ένα... "Snoopcast".

Όχι δεν είναι "τρολιά".

Το DWTNC είναι μια νέα σειρά από events που θα προβάλλεται αποκλειστικά μέσω του Fight Pass κάθε Τρίτη από το γυμναστήριο του Ultimate Fighter όπου νέοι και άγνωστοι μαχητές, μαζί με παλιούς μαχητές του UFC που απέτυχαν την πρώτη φορά που μπήκαν στην διοργάνωση, θα διεκδικούν νίκες και μια μόνιμη θέση στο UFC.

Φαίνεται σαν μια εναλλακτική μορφή του Ultimate Fighter χωρίς το reality και το δράμα, αλλά μένει να δούμε πώς θα πραγματοποιηθεί ακριβώς.

Στον κανονικό σχολιασμό δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι αλλά το Fight Pass δίνει την δυνατότητα στον τηλεθεατή να αλλάξει την πηγή του ήχου στα μικρόφωνο των γωνιών κοκ οπότε τώρα θα έχουν και την επιλογή του Snoopcast που μάλλον θα έχει πιο πολύ γέλιο παρά ουσιαστική ανάλυση και αυτός θα είναι και ο σκοπός.

"Είμαι μεγάλος οπαδός του UFC και περιμένω την ώρα να μπω στην ομάδα και να φέρω την ιδιαίτερη προσέγγιση μου στην δράση. Είστε όλοι έτοιμη για μια νέα εμπειρία με τον Dogg στο μικρόφωνο", είπε ο ράπερ στην ανακοίνωση ενώ ο πρόεδρος του UFC πρόσθεσε:

"Ο Snoop και εγώ θέλαμε να κάνουμε κάτι μαζί εδώ και πολύ καιρό. Είναι μεγάλος οπαδός του UFC και ήθελε να περιγράψει μάχες. Αυτή είναι μια διασκεδαστική εμπειρία για τον κόσμο να επιλέξει το Snoopcast και να ακούσει την εκδοσή του για το πως πάνε οι μάχες".

Για να πάρετε μια ιδέα, δείτε και ακούστε τα σχόλια του Snoop Dogg στο UFC 205 όταν έπαθε πλάκα με τον Khabib Nurmagomedov.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Για πάντα στη φυλακή ο MMAer που ξυλοκόπησε άγρια την πορνοστάρ Christy Mack (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Habeeeeeeeb.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη snoopdogg (@snoopdogg) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ