MMA

Ο Ronaldo "κράζει" το UFC και διακόπτει κάθε συνεργασία!

Ο Ronaldo "κράζει" το UFC και διακόπτει κάθε συνεργασία!

Σε έξαλλη κατάσταση ο πρώην Βραζιλιάνος επιθετικός Ρονάλντο με το UFC, καθώς τον άφησαν στην... απ έξω όσον αφορά τους χορηγούς.

Τέρμα πια οι κοινές φωτογραφίσεις του Ronaldo με τα αστέρια του UFC στα Fight week events. Ο παλαίμαχος πια ποδοσφαιριστής είναι και ιδιοκτήτης σε ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία Marketing και Promotion αθλητών και άλλων διάσημων στην Βραζιλία με την ονομασία9ine Sports & Entertainment και τα τελευταία χρόνια είχε πολλούς πελάτες μέσα στο UFC, όπως ο Anderson Silva, ο Junior Dos Santos και ο Vitor Belfort.

Από ότι φαίνεται όμως, η συνεργασία του UFC με την Reebok που απέκλεισε κάθε άλλον χορηγό πάνω στους αθλητές στους αγώνες αλλά και όλα τα επίσημα event της διοργάνωσης και που πάρθηκε μονόπλευρα από την παρέα του Dana White δεν δυσαρέστησε μόνο πολλούς μαχητές αλλά και την εταιρία του Ronaldo που έκλεισε την πόρτα στο UFC με εκκωφαντικό τρόπο.

"Ανακοινώνουμε ότι από σήμερα. η 9ine Sports & Entertainment αποσύρεται από κάθε διαπραγμάτευση για το UFC, τα event του ή τους μαχητές. Το πρακτορείο δεν πιστεύει στο νέο μοντέλο που υιοθέτησε η εταιρία στις χορηγίες και υποστηρίζει ότι βλάπτει όλους τους αθλητές αλλά και τις εταιρίες που στήριξαν το UFC για τόσα χρόνια.

Η ιστορία μας με το UFC είναι παλιά. Ήμασταν το πρώτο πρακτορείο Marketing που ασχολήθηκε τόσο εντατικά με σχέδια που προτάθηκαν από το UFC. Ήμασταν πρωτοπόροι πάνω στο image αθλητών όπως οι Anderson Silva, Junior Dos Santos και Vitor Belfort. Αλλά μια μεγάλη εταιρία δεν κοιτάει μόνο την δουλειά. Έχουμε αρχές βασισμένες πάνω στο όραμα του προέδρου μας, Ronaldo nazario, που δεν ανέχεται να βλέπει έναν οργανισμό να αλλάζει τους κανόνες των χορηγιών- μονόπλευρα- χωρίς να πάρει θέση.

Γι' αυτό, το 9ine εγκαταλείπει τις UFC Business παίρνοντας θέση σε κάτι που πιστεύουμε ότι είναι άδικο για τους αθλητές, αληθινούς μαχητές που βγάζουν τα προς το ζην στο ΜΜΑ. Σε αυτούς ευχόμαστε κάθε επιτυχία και σοφία για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που θα έρθουν".

Αν και είναι το πρώτο μεγάλο πρακτορείο που εγκαταλείπει το UFC, εδώ και αρκετούς μήνες βλέπουμε μαχητές με δυνατά ονόματα να βρίσκουν άλλες δουλειές ή γενικά να σκέφτονται πως δεν αξίζει πια να αγωνίζονται στο UFC για οικονομικούς λόγους και εκεί παίζει μεγάλο ρόλο η REEBOK αφού έχει μειώσει πολύ τα έσοδά τους.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Τώρα και σε DVD:Κυκλοφόρησε η καυτή ταινία της πορνοστάρ που υποδύεται την Rousey

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Brye Anne Russillo:Δεν την…παλεύω με το στήθος μου, αλλά το πολεμάω (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ