MMA

O Rio Ferdinand προκαλεί τους Haye, Joshua και Bellew

O Rio Ferdinand προκαλεί τους Haye, Joshua και Bellew

O Rio Ferdinand είπε τώρα που αποσύρθηκε να εκφράσει τον δυναμισμό του κάνοντας λίγο πυγμαχία και φυσικά δεν παρέλειψε να προκαλέσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας του. (videos)

Σε ένα πολύ αστείο βίντεο κατά το οποίο δεν καταλαβαίνω τίποτα από την προφορά πλην των τριών ονομάτων, ο Ferdinand δείχνει την "εξαιρετική" πυγμαχική τεχνική και προκαλεί στα ίσα τους τρεις μποξέρ.

Προφανώς και κάνει χιούμορ, μιμούμενος τις "προκλήσεις" που κάνει ο ένας πυγμάχος στον άλλο, εκτός αυτού είναι και φίλος με τον Joshua. Ακόμη και αυτός που κρατάει τους στόχους δεν είναι κάποιος πυγμάχος ή προπονητής αλλά ο πρώην σταρ του ΡάγκμπιMel Deane.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ferdinand αστειεύεται με την μαχητική επικαιρότητα αφού πριν λίγο καιρό είχε ξανανεβάσει μια προπόνηση στους στόχους όπου ξαφνικά σταματάει και αρχίζει να μιμείται τον Conor McGregor.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα έκανε μια συνέντευξη με τον Floyd Mayweather όταν ο "Money" βρέθηκε στην Αγγλία για την περιοδεία του όπου μίλησαν για τα πάντα συμπεριλαμβανομένου και του Conor Mcgregor.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Scarlett Johansson θα εύχεσαι μια μέρα να σε… δείρει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Aθλήτρια του UFC το...τερμάτισε βάζοντας παντελόνι! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ