MMA

Ο "πόλεμος" της Κοιλάδας του Ρουρ! #RicoVsBadr

Ο "πόλεμος" της Κοιλάδας του Ρουρ! #RicoVsBadr

Όταν η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Σάλκε και τούμπαλιν είναι τότε που η Κοιλάδα του Ρουρ χωρίζεται στα δύο! Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της Ευρώπης...

Αξίζει να σημειωθεί πως ουκ ολίγες φορές από το 1925 στη συγκεκριμένη περιοχή και για το συγκεκριμένο ματς έχουν γίνει έκτροπα. Ξύλο μεταξύ οπαδών, αστυνομίες και πολλές απαγορεύσεις. Στη δική μας περίπτωση τώρα η περιοχή θα πάρει... αέρα kickboxing.

Στις 10 Δεκέμβρηόμως η... μπάλα θα χαθεί καθώς το μεγαλύτερο kickboxing ντέρμπι αποφασίστηκε να γίνει εκεί και συγκεκριμένα στο Ομπερχάουζεν.

Κατόπιν ανακοίνωσης του "GLORY"o Rico Verhoevenκαι ο Badr Hariθα λύσουν τις διαφορές τους στη πόλη της βόρειας Γερμανίας.

Είχε γίνει γνωστό προ ημερών ότι το παιχνίδι θα γινόταν στις 10 Δεκέμβρη με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι το Άμστερνταμ θα φιλοξενήσει αυτή τη σπουδαία μάχη. Τελικά, οι ιθύνοντες το promotion έκαναν τη διαφορά και το έστειλαν στην Κοιλάδα του Ρουρ.

Πέραν της σύγκρουσης των "γιγάντων" το "GLORY" υπόσχεται μία εξίσου αντάξια under-card. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 19 Σεπτεμβρίου και το sold - out θεωρείται δεδομένο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Το Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η φοβερή ιστορία του Αϊδινιώτη σε ρινγκ, νύχτα και φυλακή!

Lingerie Fighting Championship:Γνωρίστε τις καυτές μαχήτριες με τα εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ