Ο πόλεμος της Κοιλάδας του Ρουρ! #RicoVsBadr - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Ο "πόλεμος" της Κοιλάδας του Ρουρ! #RicoVsBadr

Ο "πόλεμος" της Κοιλάδας του Ρουρ! #RicoVsBadr

Όταν η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Σάλκε και τούμπαλιν είναι τότε που η Κοιλάδα του Ρουρ χωρίζεται στα δύο! Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της Ευρώπης...

Αξίζει να σημειωθεί πως ουκ ολίγες φορές από το 1925 στη συγκεκριμένη περιοχή και για το συγκεκριμένο ματς έχουν γίνει έκτροπα. Ξύλο μεταξύ οπαδών, αστυνομίες και πολλές απαγορεύσεις. Στη δική μας περίπτωση τώρα η περιοχή θα πάρει... αέρα kickboxing.

Στις 10 Δεκέμβρη όμως η... μπάλα θα χαθεί καθώς το μεγαλύτερο kickboxing ντέρμπι αποφασίστηκε να γίνει εκεί και συγκεκριμένα στο Ομπερχάουζεν.

Κατόπιν ανακοίνωσης του "GLORY" o Rico Verhoeven και ο Badr Hari θα λύσουν τις διαφορές τους στη πόλη της βόρειας Γερμανίας.

Είχε γίνει γνωστό προ ημερών ότι το παιχνίδι θα γινόταν στις 10 Δεκέμβρη με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι το Άμστερνταμ θα φιλοξενήσει αυτή τη σπουδαία μάχη. Τελικά, οι ιθύνοντες το promotion έκαναν τη διαφορά και το έστειλαν στην Κοιλάδα του Ρουρ.

Πέραν της σύγκρουσης των "γιγάντων" το "GLORY" υπόσχεται μία εξίσου αντάξια under-card. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 19 Σεπτεμβρίου και το sold - out θεωρείται δεδομένο.

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Το Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η φοβερή ιστορία του Αϊδινιώτη σε ρινγκ, νύχτα και φυλακή! 

Lingerie Fighting Championship:Γνωρίστε τις καυτές μαχήτριες με τα εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24