MMA

Ο πεινασμένος λύκος του Cleveland

Ο πεινασμένος λύκος του Cleveland

Μάχη υψίστης σημασίας θα πραγματοποιηθεί σ' ένα μήνα στο Cleveland και ο Alistair Overeem χαρακτηρίζει τον εαυτό του "πεινασμένο λύκο" (VIDEOS).

Μάχη υψίστης σημασίας θα πραγματοποιηθεί σ' ένα μήνα στο Cleveland και ο Alistair Overeem χαρακτηρίζει τον εαυτό του "πεινασμένο λύκο" ενόψει της διεκδίκησης τίτλου που θα κάνει στις 10 Σεπτεμβρίου κόντρα στον πρωταθλητή της heavy κατηγορίας Stipe Miocic.

Ο Ολλανδός βρίσκεται εδώ και περίπου πέντε χρόνια στο ρόστερ του UFC και όντας πιο ώριμος από ποτέ θα κάνει την πρώτη διεκδίκηση τίτλου στην καριέρα του στον κορυφαίο ΜΜΑ οργανισμό του πλανήτη.

Σύμφωνα με τον Alistair o Stipe είναι καλός τύπος που δεν λέει και πολλά, αλλά στις 10 του Σεπτέμβρη θα χάσει. Θα χάσει λέει ο "Reem" διότι στην προκειμένη περίπτωση ο ντόπιος από το Cleveland μαχητής είναι ο λύκος ο χορτασμένος που κάθεται στο βουνό και απολαμβάνει την κυριαρχία του.

Υπάρχει όμως σύμφωνα με τον Ολλανδό ένας άλλος λύκος που πεινάει και θέλει να δει τον εαυτό του πρωταθλητή σε μία εχθρική έδρα.

Ο παραστατικότατος Overeem πάει ένα βήμα μπροστά από το παιχνίδι και συγκεκριμένα στην αμέσως επόμενη φάση που θα σηκώσει τα χέρια του σαν νικητής και την ίδια ώρα που όλοι οι φαν του στον κόσμο θα πανηγυρίζουν μέσα στη συγκεκριμένη αρένα θα επικρατήσει ησυχία...

Αξίζει να σημειωθεί πως ο "θανατηφόρος" striker κυνηγάει ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ μια και σε περίπτωση νίκης γράφει ιστορία καθώς θα έχει στεφθεί πρωταθλητής μεγάλης διοργάνωσης για τέταρτη φορά στη σπουδαία καριέρα του.

Να θυμίσουμε πως έχει πάρει τίτλους στο K-1, το Dream και το Strikeforce. Εάν πάρει πρωτάθλημα και στο UFC θα μιλάμε τότε πραγματικά για έναν εκ των πιο πετυχημένων μαχητών...

Όσον αφορά τον "Reem" και την πορεία του έχει καταφέρει να τρέξει ένα 4-0 που τον οδήγησε κιόλας στο title shot ενώ δεν ξεχνάμε πως τον Μάιο πέτυχε ένα φοβερό νοκ - άουτ εναντίον του Arlovski στο Ρότερνταμ.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Το Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Leonard John "Lenny" McLean: Ο βασιλιάς των μπράβων στο Λονδίνο και σκληρός μποξέρ με...γυμνά
Απίστευτο βίντεο με δάσκαλο να διδάσκει την πνευματική δύναμη σε μαθητή (ΒΙΝΤΕΟ)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ