MMA

Ο πατέρας με τον καρκίνο, η κόρη για ένα μετάλλιο!

Ο πατέρας με τον καρκίνο, η κόρη για ένα μετάλλιο!

Γνωρίζετε την Su Li - wen; Οι περισσότεροι μάλλον όχι... Η συγκεκριμένη αθλήτρια έχει καταγωγή από την κινεζική Ταϊπέι και είναι πρωταθλήτρια στο Tae Kwon Do με συμμετοχές και μετάλλια σε παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδο (VIDEO).

Βλέποντας το βίντεο που θα ακολουθήσει παρακάτω εύκολα θα ζητήσετε κι εσείς να μπει δίπλα στη λέξη πρωταθλητής το όνομα της αθλήτριας αυτής. Ο πρωταθλητής έχει πολλές έννοιες και είναι μία πολύ βαριά λέξη για να συνοδεύει κάποιον. Τα μετάλλια και οι διακρίσεις τελικά δεν είναι το παν για να σε αποκαλούν με αυτή την πανέμορφη λέξη: Πρωταθλητής... Ο πρώτος των πρώτων!

Στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου το 2008 η Su Li - wen δεν κατέκτησε κανένα μετάλλιο. Έφτασε να διεκδικήσει το χάλκινο στην κατηγορία των 57 κιλών, αλλά ηττήθηκε από την αντίπαλο της τελικά, χάνοντας τη διάκριση.

Πώς όμως η Su Li κατάφερε τελικά να θεωρείται αυτή η "βασίλισσα" της κατηγορίας και να εμπνεύσει χιλιάδες αθλητές και ανθρώπους στη ζωή τους. Δείτε το βίντεο και καταλάβετε τι πάει να πει πρωταθλητής και τι πάει να πει παίζω... μπάλα και με μισό πόδι.

Πριν τον Ολυμπιακούς, η ηρωίδα είχε δεσμευτεί στον πατέρα της πως αυτή θα παλέψει για ένα μετάλλιο κι αυτός με τη σειρά τον καρκίνο που μόλις του είχε διαγνωσθεί.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ναρκωτικά, γυναίκες και λεφτά ο McGregor! (ΦΩΤΟ)

O θρύλος της πυγμαχίας που πολέμησε στην μάχη της Κρήτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Jon Jones vs Mike Tyson: Tις… έχουν παίξει και δεν το ξέρεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ