MMA

Ο "Pablo Escobar" έχει μωβ ζώνη στο BJJ

Ο "Pablo Escobar" έχει μωβ ζώνη στο BJJ

O πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς "Narcos", Wagner Moura έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα fighsports, όντας κάτοχος της μωβ ζώνης στο BJJ. (VIDEO)

Με τη σειρά "Narcos" έχουμε πάθει παροξυσμό τα τελευταία δύο χρόνια καθώς το cast και οι δημιουργοί παρουσιάζουν κάτι ιδιαιτέρως κοντά στη ζωή του Pablo Escobar σε σύγκριση με άλλες σχετικές ταινίες και σειρές. Πρωταγωνιστής στο ρόλο του Κολομβιανού βαρόνου της κοκαΐνης ο Βραζιλιάνος Wagner Moura.

Ο τρόπος με τον οποίο ο ηθοποιός πετυχαίνει τη μετενσάρκωση της εγκληματικής φυσιογνωμίας του Escobar τον έχει προτείνει για πολλά βραβεία τα οποία και θα πάρει όπως όλα δείχνουν! Τον Moura πάντως οι μάχιμοι μπορούν και επισήμως να τον γουστάρουν παραπάνω καθώς είναι γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος είναι δικό των fightsports.

Φοράει το γκι του και ιδρώνει στο τατάμι των Gracie πολλά χρόνια τώρα πράγμα που τον έχει φτάσει μέχρι και τη μωβ ζώνη με προπονήσεις μαζί με ανθρώπους όπως ο θρυλικός Royler Gracie, ο Rickson Gracie που συμμετείχε και στη ταινία "Elite Squad 2" όπως και ο Anderson Silva.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Aπίστευτο: 206 μπουνιές σε 30 δεύτερα από μικρή πυγμάχο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Φινλανδές ΜΜΑer ποζάρουν γυμνές για να σώσουν την σχολή τους! (ΦΩΤΟ)
Όταν οι εγκληματίες αφήνουν τα όπλα και βάζουν τα γάντια! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ