MMA

Ο Nick Diaζ για το ντόπινγκ στο UFC: "Οι περισσότεροι…"

Ο Nick Diaζ για το ντόπινγκ στο UFC: "Οι περισσότεροι…"

Δεν μιλάει συχνά στα Μέσα ο Nick Diaz αλλά όταν το κάνει πάντα λέει την άποψή του αφιλτράριστη. Αυτή την φορά τον ρώτησαν για τον πιο έντονο έλεγχο ντόπινγκ που εφαρμόζει το UFC τους τελευταίους μήνες.

" Μου αρέσει αυτό, είναι καλό. Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο οι περισσότεροι δεν το υποστηρίζουν. Οι περισσότεροι μαχητές, στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιούν αναβολικά στεροειδή. Κακό γι'αυτούς.

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά πάνω κάτω για τους μαχητές που χρησιμοποιούν αναβολικά και ξέρεις, εγώ βλέπω την καριέρα μου ως κάτι πιο μακροπρόθεσμο. Εγώ κάνω πολεμικές τέχνες γιατί είναι μέσα στη ζωή μου αυτή η προπόνηση. Κάνω Π.Τ. για μένα, οπότε δεν χρειάζεται να πάνω να βρω έξτρα βοήθεια και να κάνω όλα αυτά. Απλά προσπαθώ να είμαι όσο υγιής γίνεται. Δεν είναι του γούστου μου τα αναβολικά. Έχεις διαφορετικού τύπου μαχητές, μπορείς να πεις. Στυλιστικά τουλάχιστον, αυτοί που παίρνουν αναβολικά είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση".

Προσπάθησα με μια λίγο πιο ελεύθερη μετάφραση να βγάλω 100% νόημα αλλά κάπου τον έχασα. Πάντως 2 στοιχεία τουλάχιστον είναι ξεκάθαρα. Ότι πιστεύει ότι πολλοί ΜΜΑ μαχητές τα χρησιμοποιούν και ότι δεν είναι του στυλ του.
Να τονίσουμε εδώ ότι ο Diaz έχει τιμωρηθεί 2 φορές για απαγορευμένες ουσίες, όμως δεν ήταν ουσίες που αυξάνουν την απόδοση αλλά κατάλοιπα μαριχουάνας,. αφού είναι φανατικός καπνιστής και δεν το κρύβει. Στην πολιτεία που μένει, Καλιφόρνια, είναι νόμιμη εξάλλου.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πυγμάχος μοιράζει τάβλες στην φυλακή

Τρώει ξύλο και γουστάρει

Το νέο photo- update της Celeste που θα σε τρελάνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ