MMA

Ο Mike Tyson αποσύρθηκε σαν άντρας!

Ο Mike Tyson αποσύρθηκε σαν άντρας!

Στις 30 Ιουνίου του 2005 ο Mike Tyson ηττήθηκε από τονKevin McBride με TKO στον έκτο γύρο και στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι πυγμάχος.(VIDEO)

Στις 30 Ιουνίου του 2005 ο Mike Tyson ηττήθηκε από τονKevin McBride στην πεντηκοστή όγδοη επαγγελματική μάχη του από το 1985. Ο "Iron Mike" έχασε με TKO στον έκτο γύρο και στη συνέχεια με τον πιο αντρίκειο τρόπο παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι πυγμάχος.

Στα 38 του χρόνια και ζώντας "αντίξοα" όσον αφορά την αυτού κάθε αυτού επαγγελματική αθλητική ζωή και μάλιστα ενός πρωταθλητή, ο Mike Tyson παραδέχθηκε δημόσια πως δεν μπορούσε πλέον να είναι πυγμάχος...

Μπορεί ο τελευταίος του αγώνας κόντρα στον Kevin McBride να μην ήταν ο ιδανικός κυρίως ως προς το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, παρ'όλα αυτά ο Mike Tyson βρήκε το ψυχικό σθένος για να παραδεχθεί κάποια πράγματα που το Fightsports θυμάται σήμερα και σας παρουσιάζει.

"Δεν έχω πια τα έντερα να βρίσκομαι σ' αυτό το άθλημα"είπε ο "Iron Mike" και συνέχισε "δεν θέλω να δείχνω ασέβεια στο άθλημα που αγαπώ.

Η καρδιά δεν ανήκει πια εδώ. Λυπάμαι για τους θεατές που πλήρωσαν για να δουν αυτό, μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα και να πήγαινα καλύτερα.

Πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου. Να είμαι καλός πατέρας και να φροντίζω τα παιδιά μου".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Alzbetka Oveckova: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο καράτε και απόλυτο θηλυκό (ΦΩΤΟ)

Aπίστευτη ατάκα Chonnen σε Ortiz:Ο μόνος άνθρωπος που έκανε καριέρα με το στόμα είναι η πρώην σου!

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ