MMA

O Mike Perry μιλάει για την εμπειρία της φυλακής

O Mike Perry μιλάει για την εμπειρία της φυλακής

Ο αστέρας του UFC, Mike Platinum Perry, έχει κάνει το...αγροτικό του στις φυλακές και μιλάει για την καλύτερη και την χειρότερη εμπειρία της ζωής του.

Ο Mike Platinum Perry βρέθηκε στις φυλακές της Φλόριντα για έξι μήνες σε νεαρή ηλικία. "Την χαρακτηρίζω την καλύτερη και την χειρότερη εμπειρία της ζωής μου, επειδή μου άλλαξε την ζωή",αναφέρει σε συνέντευξη του. "Ήταν ένα σχολείο για αγύριστα κεφάλια. Υπάρχουν δύο δρόμοι. Είτε θα διδαχθείςαπό το λάθος σου είτε θα συνεχίσεις να τα κάνεις".

Ο Perry ήταν 19 ετών όταν αποφάσισε με την παρέα του να ληστέψουν ένα σπίτι που γνώριζαν πως ο νεαρός που διέμενε ήταν ευκατάστατος. Το σχέδιο δεν πήγε καλά και η ομάδα του Perry συνελήφθη. Ο MMAer καταδικάστηκε σε δύο χρόνια κατ' οίκον περιορισμό, ωστόσο παραβίασε την εντολή, λόγω χρήσης ναρκωτικών και τότε οδηγήθηκε στην φυλακή.

"Αυτός ο περιορισμός της ελευθερίας στην φυλακή είναι πολύ σκληρός. Δεν μπορείς να πας όπου θέλεις. Να κάνεις μπάνιο μόνος, ούτε να πας τουαλέτα", τονίζει ο Perry που εξομολογείται πως βίωσε την απάνθρωπη συμπεριφορά των σωφρονιστικών υπαλλήλων." Μας είχαν βάλει σε ένα φορτηγάκι, μας έδεσαν τα μάτια και έβαλαν μία μικρή φωτιά. Μας ζητούσαν να την σβήσουμε και απολάμβαναν τον τρόμο μας".

Ο Perry προσπάθησε να περάσει τον χρόνο του όσο πιο εποικοδομητικά μπορούσε και έτσι συμμετείχε σε χειρωνακτικές εργασίες που συχνά του δινόταν η ευκαιρία να βγει έξω από την φυλακή.

"Ήμουν ένα χαζό παιδί που δεν ήξερε τι έκανε. Είμαι καλός άνθρωπος δεν θέλω να ξαναπάω στην φυλακή. Προτιμώ να είμαι fighter και να ψυχαγωγώ τον κόσμο μέσω των αγώνων μου",κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ