MMA

Ο μεγάλος Mike Tyson γίνεται σήμερα 50!

Ο μεγάλος Mike Tyson γίνεται σήμερα 50!

Ένας εκ των κορυφαίων μποξέρ όλων των εποχών, ένα πραγματικό σύμβολο της δύναμης και της τέχνης, ο μεγάλος Mike Tyson, έχει σήμερα τα γενέθλιά του, καθώς έγινε 50 ετών (VIDEO).

Ένας εκ των κορυφαίων μποξέρ όλων των εποχών, ένα πραγματικό σύμβολο της δύναμης και της τέχνης, ο μεγάλος Mike Tyson μία ημέρα σαν και τη σημερινή είδε το φως του μάταιου τούτου κόσμου. Κάπως οξύμωρο φυσικά το φως εάν σκεφτεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος αθλητής έζησε για πολλά χρόνια σαν σκιά του ίδιου του του εαυτό, χαλώντας ουσιαστικά την εικόνα και το τι πραγματικά άξιζε σαν πυγμαχική ύπαρξη.

Στις 30 Ιουνίου του 1966 λοιπόν ο Tyson γεννήθηκε στο Μπρούκλιν και σήμερα γιορτάζει επετειακά αφού κλείνει 50 χρόνια ζωής. Το ν'αναφερθείς κομμάτι κομμάτι στη ζωή του "σιδερένιου" χρειάζεται δύο και τρεις τόμους βιβλίων. Μία βόλτα στο search του fightsports.gr στο όνομα "Mike Tyson" είναι αρκετή για να διαβάσει κανείς ολόκληρη τη ζωή του κορυφαίου αυτού πυγμάχου.

Σούπερ αφιερώματα και ιστορίες από την καθημερινότητα ενός ανθρώπου που... χάλασε τη ζωή του και μετάνιωσε πολλά χρόνια αργότερα, παλεύοντας μέχρι και σήμερα για να μπει στον ίσιο δρόμο. Για τα... γούστα του σημερινού πυγμαχικού πάρτι δείτε τα δέκα κορυφαία ΚΟ του Tyson:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Οι 10 πιο θανατηφόρες πολεμικές τέχνες!

Η πιο σκληρή συμμορία της Αμερικής και το μεγάλο κεφάλι!

Η κόρη του Βαν Νταμ θα σε δείρει και θα σου αρέσει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ