MMA

O McGregor βοήθησε άνδρα με παράλυση κι εκείνος έγινε "τούρμπο"

O McGregor βοήθησε άνδρα με παράλυση κι εκείνος έγινε "τούρμπο"

O Conor McGregor βοήθησε έναν άγνωστο ασκούμενο που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το αριστερό του πόδι λόγω παράλυσης, αποδεικνύοντας το μεγαλείο του. (video)

Το μεγαλείο ενός αθλητή δεν αναδεικνύεται μονάχα με τις επιδόσεις του, που ούτως ή άλλως γνωρίζουμε, αλλά και με στιγμές όπως η παρακάτω που θα διαβάσετε.

Το στόρι έχει πρωταγωνιστή τον Conor McGregor και έναν άγνωστο ασκούμενο που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το αριστερό του πόδι λόγω παράλυσης. Οι δύο τους βρέθηκαν τυχαία στα McDonalds πριν από δύο χρόνια.

Το όνομα του νεαρού είναι Graig Raskin και μετά από την κουβέντα που άνοιξε με τον Ιρλανδό σούπερ σταρ, αποκαλύπτει τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους.

"Περίμενα να μιλήσουμε λίγο και μετά να φύγει. Εκείνος έκατσε δίπλα μου δέκα λεπτά, ίσως και παραπάνω. Σε αυτά τα δέκα λεπτά, δεν είχα ξαναμιλήσει σε άνθρωπο με τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση, που με έκανε και μένα να νιώσω καλά. Με ρώτησε αν κάνω προπόνηση μόνος μου.

Εγώ επειδή ήμουν ντροπαλός του είπα πως δεν μπορώ αλλά θα το ήθελα. Του είπα πως είμαι ανάπηρος από το ένα πόδι. Μου απάντησε πως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μου έσφιξε το χέρι και έφυγε. Απόρησα διότι όταν πάω στα γυμναστήρια με κοιτούν περίεργα και με αντιμετωπίζουν διαφορετικά",ανέφερε.

Όμως το στόρι δεν τελειώνει εδώ. Λίγα χρόνια μετά το ίδιο άτομο πήγε στο φημισμένο γυμναστήριο SGB Ireland και συνάντησε τον McGregor ο οποίος καθόταν από πάνω του και του έδινε δύναμη να συνεχίσει. Έκανε 3,500 μέτρα κωπηλατική στο μηχάνημα, τραβώντας μόνο με τα χέρια. Το βίντεο ανέβασε ο ίδιος ο Raskin και μπορείτε να δείτε και μόνοι σας.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η σέξι προπονήτρια του Putin ξαναχτυπά: Δεν μπορεί να με σταματήσει κανείς, είμαι πρωταθλήτρια Sambo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ