MMA

O McGregor θέλει να γίνει μέτοχος αν πουληθεί το UFC!

O McGregor θέλει να γίνει μέτοχος αν πουληθεί το UFC!

Μέτοχος στο UFC θέλει να γίνει ο McGregor, εφόσον βέβαια πουληθεί. Την αποκάλυψη έκανε ο προπονητής του, Jon Kavanagh ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βιβλίο.

Την αποκάλυψη έκανε ο προπονητής του Jon Kavanagh, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βιβλίο και δίνοντας συνέντευξη τύπου, απάντησε ότι σε περίπτωση πώλησης είναι πολύ πιθανό ο Conor McGregor να ζητήσει από τα νέα αφεντικά του ποσοστό του UFC για να γίνει μέτοχος!

Αν και ο Dana White συνεχίζει να διαψεύδει τα σενάρια πώλησης, τα οποία έτσι και αλλιώς τον θέλουν να παραμένει στο κεφάλι του UFC, ο Kavanagh φάνηκε να θεωρεί ιδιαίτερα πιθανή την πώληση και ότι με την αβεβαιότητα που θα κυριαρχήσει μετά, κατά τον ίδιο, ο McGregor θα μπορεί να ζητήσει περισσότερα πράγματα. Εξάλλου εξαρχής ήταν στόχος του να είναι και promoter του εαυτού του.

Πόσο πιθανό είναι αυτό; Ακόμη και να πουληθεί το UFC το συμβόλαιο που έχει ήδη ο Mcgregor δεν αλλάζει αυτόματα, ειδικά αν μένει και ο Dana White στο τιμόνι. Ακόμη και έτσι όμως μια πώληση στα 4 δις $ σημαίνει ότι ο Conor αν πάρει 1% θα ισοδυναμεί με 40 εκατομμύρια περιουσίας, όμως το 1% των ετήσιων κερδών που είναι 180 εκατομ. δεν είναι και ιδιαίτερα θελκτικό για τον ίδιο.

Βέβαια μπορούν να γίνουν πολλών ειδών συμφωνίες και με ποσοστό και χρήματα και πολλά άλλα όμως είναι λίγο χλωμό να γίνει τόσο εύκολα. Συν ότι οι μαχητές όσο δημοφιλείς και να είναι, με μερικές ήττες χάνουν εύκολα εμπορική αξία. Δεν είναι σαν τον Lebron πχ που ακόμη και να μην πάρει πρωτάθλημα παραμένει Super star.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Οι 10 πιο θανατηφόρες πολεμικές τέχνες!

Η πιο σκληρή συμμορία της Αμερικής και το μεγάλο κεφάλι!

Η κόρη του Βαν Νταμ θα σε δείρει και θα σου αρέσει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ