MMA

"Ο McGregor μάς κατέστρεψε το ματς"

"Ο McGregor μάς κατέστρεψε το ματς"

Ο John Redmond που δέχτηκε το νοκ άουτ από τον Charlie Ward, επέμεινε πως ο Conor McGregor τους χάλασε το παιχνίδι και πως θα συνεχιζόταν αν δεν έμπαινε στην μέση.

Η εισβολή του Conor McGregor στο Bellator μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του Charlie Ward και του John Redmond επισκίασε την αναμέτρηση κι ανάγκασε τον Ιρλανδό ΜΜΑer να ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση. Απ' την πλευρά του, ο John Redmond που δέχτηκε το νοκ άουτ από τον Charlie Ward, επέμεινε πως ο Conor McGregor τους χάλασε το παιχνίδι και πως θα συνεχιζόταν αν δεν έμπαινε στην μέση.

"Νομίζω ότι προκλήθηκε πανικός όταν μπήκε ο McGregor μέσα. Όλοι κοίταζαν πως θα τον βγάλουν έξω από το κλουβί. Ο διαιτητής θα άφηνε το παιχνίδι να συνεχιστεί αλλά οι κριτές άλλαξαν απόφαση μετά το περιστατικό.

Νομίζω ότι ήταν απόφαση εν βρασμώ ψυχής. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είχα τον έλεγχο του παιχνιδιού κι απλά έφαγα ένα δυνατό χτύπημα. Δεν λέω ότι δεν με...έπιασε το χτύπημα αλλά δεν ήμουν σε κατάσταση νοκ άουτ. Αν δεν γίνονταν όλα αυτά μπορεί να είχα κερδίσει. Νομίζω η ρεβάνς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον", κατέληξε ο Redmond.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
H καυτή Βrittney Palmer καλεί τον McGregor: Γύρνα πίσω Ιρλανδέ δεν αντέχω άλλο (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ