MMA

O McGregor ήθελε να βάλει στοίχημα 3.000.000 δολάρια με τα αφεντικά του

O McGregor ήθελε να βάλει στοίχημα 3.000.000 δολάρια με τα αφεντικά του

Ο Conor McGregor φαίνεται πως αρέσκεται στο να προκαλεί και πίσω από τις κάμερες χωρίς να υπολογίζει ποιον έχει απέναντί του. Αυτή τη φορά θέλησε να προκαλέσει τα αφεντικά του προκαλώντας τα να στοιχηματίσουν ένα μεγάλο ποσό.

Τελικά, ο Conor McGregor ίσως να μην το παίζει... παλαβός μόνο μπροστά στις κάμερες. Πίσω απ'αυτές ο Ιρλανδός σούπερ σταρ του UFC συνεχίζει να πουλάει τρέλα και μάλιστα στα αφεντικά του.

Όταν ο Jose Aldo είχε ακυρώσει λόγω τραυματισμού την πρώτη του μάχη με τον Conor η διοργάνωση έστησε απέναντι στον "Περιβόητο" έναν εξαιρετικό μαχητή, ελάχιστα προπονημένο βέβαια τότε τον Chad Mendes.

Ο Mendes για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένας μαχητής με παγκοσμίου βεληνεκούς πάλη και δύναμη για ΚΟ στα χέρια του. Πάραυτα ο McGregor όταν επισημοποιήθηκε το matchmaking προσπάθησε να πείσει τους Dana White και Lorenzo Fertitta να βάλουν ένα στοίχημα ύψους 3.000.000 δολαρίων μαζί του πως θα κερδίσει τον Mendes με ΚΟ στον δεύτερο γύρο της μάχης τους.

Σύμφωνα με τον White οι δύο τους το σκέφτηκαν λιγάκι αλλά: "Ευτυχώς που δεν κάναμε το λάθος να δεχτούμε γιατί τελικά τον κέρδισε στον δεύτερο γύρο με ΚΟ όπως ακριβώς είχε προβλέψει πριν τη μάχη. Ο τύπος κάνει αυτά που λέει πριν τους αγώνες μέσα στους αγώνες κι αυτό είναι φοβερό. Τον ακούς στην αρχή να μιλάει και να προβλέπει και νομίζεις πως είναι τρελός αλλά τελικά δικαιώνεται..."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

To τρομερό μήνυμα του Ζαμπίδη που συγκίνησε όλο τον Ελληνισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Aπίστευτο: Τζούντοκα βγάζει off ληστή με φοβερή ρίψη! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ