MMA

Ο Mayweather, το πανάκριβο βραχιόλι του και η σημασία που έχει για τον ίδιο

Ο Mayweather, το πανάκριβο βραχιόλι του και η σημασία που έχει για τον ίδιο

Ο Αμερικανός πυγμάχος, Floyd Mayweather, ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ένα βίντεο, με το οποίο δείχνει το πανάκριβο βραχιόλι του και εξηγεί στον κόσμο τη σημασία που έχει για τον ίδιο.

Ένα κόσμημα που έχει τεράστια αξία όπως λέει ο Money και φτιάχτηκε πριν από δέκα χρόνια. Τα αρχικά πάνω στο βραχιόλι έχουν ξεχωριστή σημασία το καθένα και αποτέλεσαν... σταθμό στην ζωή του. (PHOTO)

Το ένα κομμάτι αφορά τις δύο μεγάλες του αγάπες, το μπάσκετ και το football, όπου ο Floyd Mayweather ποντάρει συχνά τα χρήματα του και βγαίνει κερδισμένος. Το δεύτερο αντιπροσωπεύει την αγάπη του στην μουσική. Το τρίτο την αγάπη του για τα αυτοκίνητα, καθώς έχει 400 στην συλλογή του!

Ένα ακόμη κομμάτι είναι τα ιδιωτικά του αεροπλάνα, που τον πήγαν όπως λέει σε όλα εκείνα τα μέρη που είχε ονειρευτεί. Το κομμάτι...σκάκι του βραχιολιού του θυμίζει πως η ζωή εξαρτάται από την στρατηγική που ακολουθεί κανείς. Τα δύο τελευταία γράμματα αντιπροσωπεύουν τα παιδιά του και φυσικά την πυγμαχία που τον έκανε αυτό που είναι σήμερα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Aπίστευτο staredown με γυναίκα να επιχειρεί να φιλήσει την αντίπαλο στο στόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ