MMA

"Ο Mayweather να αντιμετωπίσει τον νικητή του Canelo vs Golovkin"

"Ο Mayweather να αντιμετωπίσει τον νικητή του Canelo vs Golovkin"

Ο Floyd Mayweather συζητά την επιστροφή του στην δράση για να αντιμετωπίσει τον Conor McGregor, όμως και άλλοι πυγμάχοι γλυκοκοιτάνε ένα ματς με τον "Money". Διαβάστε ποιοι θέλουν να αναμετρηθούν με τον αήττητο πυγμάχο.

Μπορεί ο Floyd Mayweather να συζητάει την επιστροφή του στην δράση μόνο για να αντιμετωπίσει σε μια πυγμαχική μάχη τον Conor McGrego,όμως αυτό δεν σημαίνει ότι άλλοι πυγμάχοι δεν γλυκοκοιτάνε ένα ματς με τον "Money".

"Να ξεχάσει τον Conor Mcgregor, έναν μαχητή που έχει μηδενική εμπειρία, μηδέν μάχες και μηδέν μηδενική ερασιτεχνική εμπειρία στην πυγμαχία. Ο Mayweather είναι καλύτερος από αυτό. Αν θέλει μια μάχη να παίξει με τον νικητή της μάχης Canelo - Golovkin"είπε στο ESPN ο μάνατζερ του Μεξικάνου Oscar De la Hoya ενώ σχολίασε και την βελτίωση του Canelo μετά εκείνη την δύσκολη ήττα από τον Money to 2013.

"Έμαθε πολλά και έγινε καλύτερος μαχητής, ωρίμασε. Μπορείτε να δείτε σε κάθε μάχη ο Canelo βελτιώνεται σαν μαχητής. Ο Golovkin είναι σκληρός, μπορεί να αντέξει και να ρίξει μια δυνατή γροθιά αλλά πέρα από αυτό τι έχει;"

Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει από τους δύο, αλλά δεν νομίζω ότι ο Floyd θα γυρίσει για να παίξει με τον νικητή. Δεν θα έδινε με τίποτα ρεβάνς στον Canelo. Σε όλη του την καριέρα έχει δώσει μόνο 2 ρεβάνς, σε Maidana και Castillo και αυτό επειδή στην πρώτη μάχη πήρε αμφισβητούμενη νίκη.

Τον Canelo τον κέρδισε εύκολα και τώρα στα 41 δεν νομίζω να θέλει τον πιο έμπειρο και βελτιωμένο Μεξικάνο. Ούτε τον GGG φυσικά που είναι ακόμη πιο μεγάλος σε όγκο αν και ηλικιακά είναι πιο κοντά σε αυτόν.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος "μοιράζει ξάπλες" σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ