MMA

Ο μαχητής του Σούμο που έφαγε τα δόντια του στο UFC 1

Ο μαχητής του Σούμο που έφαγε τα δόντια του στο UFC 1

Οι πιο ψαγμένοι οπαδοί του UFC θα αναγνωρίσουν αμέσως τον "καημένο" εκείνον μαχητή του πρώτου UFC που "καταστράφηκε" από έναν καρατέκα (VIDEO).

O Teila Tuli είναι σήμερα περισσότερος γνωστός ως εκείνος ο υπερμεγέθης Χαβαϊανός που παίζει σε ταινίες όπως το Forgetting Sarah Marshall και την σειρά Hawaii 5-0.

Στους πολύ μικρότερους κύκλους του σούμο μπορεί να είναι επίσης γνωστός ως ένα μέτριος αθλητής που έπαιξε τον ρόλο του μέντορα στον σπουδαίο Akebono.

Όμως, αν και δεν θα θυμούνται το όνομά του, όλοι οι πιο ψαγμένοι οπαδοί του UFC θα αναγνωρίσουν αμέσως τον "καημένο" εκείνον μαχητή του πρώτου UFC που "καταστράφηκε" από έναν καρατέκα...

Το αστείο είναι ότι ο Tuli πήγε στο UFC με τις πιο άγριες διαθέσεις. Ως γνήσιο τέκνο της Χαβάης είχε τον τσαμπουκά μέσα του και θεώρησε ότι εκεί είχε την ευκαιρία να το δείξει. Μάλιστα σήμερα ο ίδιος αποκαλύπτει ότι όταν τον προσέγγισαν τους είπε: "Δώστε μου αρκετά λεφτά για να πληρώσω μετά την κηδεία μου και είμαι μέσα".

Μάλιστα όταν έφτασαν όλοι οι αθλητές στο ξενοδοχείο πριν το event και συνειδητοποίησαν ότι:

Α) οι διοργανωτές ήταν η οικογένεια του Royce Gracie και είχαν φροντίσει να έχει κάθε πλεονέκτημα και Β) Οι κανόνες ήταν όντως αληθινοί και δεν ήταν κάποια μορφή Κατς.

Αρνήθηκαν να υπογράψουν τα συμφωνητικά, ζητώντας περισσότερα λεφτά, άλλους κανόνες και άλλες τέτοιες απαιτήσεις. Σε εκείνο το meeting ο Tuli λέει ότι υπέγραψε το συμφωνητικό χωρίς να πει τίποτα. Σηκώθηκε και είπε σε όλους: "Εγώ είμαι άντρας και ήρθα εδώ να παίξω, όποιος δεν φοβάται ας με ακολουθήσει".

Το πρόβλημα ήταν ότι απέναντί του θα έβρισκε τον Gerard Gordeau. Έναν Ολλανδό Καρατέκα του Kyokushin που εκτός από το ύψος του έμοιαζε με τον μέσο "θείο" με το μουστάκι και το λεπτό σώμα. Όμως ήταν ένας βετεράνος του κυκλώματος του Καράτε και του kickboxing με πάρα πολλές νίκες, σκληραγωγημένος όσο κανένας και ο Tuli το κατάλαβε με το που ξεκίνησαν.

Δεν πέρασαν παρά λίγα δευτερόλεπτα και ο Ολλανδός κλώτσησε τον Tuli στο πρόσωπο τόσο δυνατά που κάποια από τα δόντια του έφτασαν μέχρι τους εκφωνητές, ενώ δύο από αυτά καρφώθηκαν τόσο βαθιά στο πόδι του Gordeau που τα έβγαλε όταν γύρισε στην Ολλανδία... Ναι έπαιξε άλλους 2 αγώνες έτσι αφού έφτασε μέχρι τον τελικό όπου και έχασε από τον Royce Gracie.

O Telia Tuli δεν ξαναμπήκε ποτέ στο κλουβί

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ:Πρώην βετεράνος πυγμάχος δέρνει ταξιτζή (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστική στιγμή:Τραυμάτισε τον αντίπαλο και μετά τον κουβάλησε στους ώμους του

Βίντεο σοκ:H ΙSIS εκπαιδεύει παιδιά μέσα σε κλουβί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ