MMA

O μαχητής παραολυμπιονίκης κολυμβητής, Αντώνης Τσαπατάκης

O μαχητής παραολυμπιονίκης κολυμβητής, Αντώνης Τσαπατάκης

Ο παραολυμπιονίκης κολυμβητής, Αντώνης Τσαπατάκης, κάνει πυγμαχικούς στόχους και επαναλαμβάνει μια ατάκα του Conor Mcgregor. Απολαύστε τον (VIDEO).

Δεν βάζω την λέξη μαχητής στον τίτλο σε εισαγωγικά γιατί την χρησιμοποιώ κυριολεκτικά και όχι απλά λόγω του βίντεο που θα δείτε παρακάτω όπου ο παραολυμπιονίκης κολυμβητής, Αντώνης Τσαπατάκης, κάνει πυγμαχικούς στόχους και επαναλαμβάνει μια ατάκα του Conor Mcgregor.

Κολυμβητής από μικρός, έχασε την ικανότητα να χρησιμοποιεί τα πόδια του μετά από ατύχημα με την μηχανή του το 2006. Τρία χρόνια μετά το 2009 άρχισε να ασχολείται με την κολύμβηση για Αμεα, κατακτώντας μέχρι σήμερα 29 μετάλλια, τα 23 χρυσά!

Έγινε Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητές, έσπασε Ευρωπαϊκά ρεκόρ όμως δεν σταμάτησε να μάχεται ποτέ.

Στο βίντεο όπως είπαμε αναφέρεται σε μια ατάκα του Conor McGregor που λέει "Μην γίνεις ποτέ σπεσιαλίστας σε ένα μόνο είδος προπόνησης. Ο σπεσιαλίστας είναι απλά ένας αρχάριος σε όλα τα άλλα σημεία", και απ' ό,τι φαίνεται, είναι μαι ατάκα που τον εκφράζει και τον ίδιο στο 100%.

Πέρα από τις κολύμβηση και τις προπονήσεις στην πυγμαχία, έγινε πριν από λίγους μήνες συγγραφέας αφού κυκλοφόρησε το παιδικό μυθιστόρημα "Όνειρο". "Ήταν ένα μήνυμα και ένας δρόμος στο να διδάξω και εγώ αυτή την δύναμη που μου έδωσαν όταν την χρειάστηκα. Όταν βρέθηκα σε μια κατάσταση που την χρειαζόμουν, την βρήκα από κάποιους ανθρώπους, ευελπιστώ ότι με τον δικό μου τρόπο αυτή την δύναμη θα την δώσω και σε άλλα άτομα" είπε ο ίδιος στο CNN Greece για το βιβλίο του.

Και δεν σταματάει εκεί. Το 2015 έγινε θέμα όταν έκανε Surfing με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

«Πολλοί άνθρωποι με αναπηρία μένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους, μοιρολογούν και καταριούνται τη στιγμή που τους έφερε σε αυτή την κατάσταση. Θέλω να τους δείξω πως ό,τι κι αν έχει γίνει, πρέπει να το παλέψουν, όπως είναι. Εξάλλου, χιλιάδες τα κατάφεραν, γιατί να μην το κάνουν κι εκείνοι; Επίσης, έχω την ανάγκη να στείλω κι ένα μήνυμα σε κάποιους, που έχουν μέλος της οικογένειάς τους με αναπηρία.

Όταν θέλει κάποιος να κάνει κάτι, απλά μπορεί. Αν θέλει να ζήσει, μπορεί απλά να ζήσει. Δεν αφήνω τίποτα να με σταματάει. Σίγουρα δεν μπορούσα να ανέβω πάνω στη σανίδα χωρίς το καρότσι ή χωρίς κάποιοι να με βοηθούσαν, αλλά το έκανα. Δεν ντράπηκα να το ζητήσω, γιατί απλά το ήθελα»είπε για την φωτογραφία στο People greece.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δείχνει κάποιος τις φωτογραφίες και λέει μετά "Ποια είναι η δική σου δικαιολογία" αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται η ατάκα για να βρούμε κίνητρο από τον Αντώνη Τσαπατάκη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ