MMA

Ο Μάρκου είναι και ξέρει να δουλεύει σαν σταρ

Ο Μάρκου είναι και ξέρει να δουλεύει σαν σταρ

Η δημοφιλία του Φλοριάν Μάρκου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με τον μαχητή του Armagos Team να δουλεύει τη δημόσια εικόνα του τόσο σωστά που αγγίζει τα υψηλά επίπεδα του εξωτερικού, ανάμεσα σε κορυφαίους μαχητές του κόσμου.

Ο "TNT" ήταν ανέκαθεν δυνατός στα social media, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια τόσο η σωστή διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης όσο και η αγωνιστική του παρουσία τον έχουν εκτοξεύσει...

Πολλοί τον λατρεύουν, άλλοι πάλι γράφουν και λένε ότι αντιγράφει τον McGregor. Το να αντιγράψει κανείς τον Conor είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είναι μοναδικός, όπως μοναδικός είναι και ο κάθε μαχητής από τη μία άκρη της γης στην άλλη. Το να είναι όμως διαχυτικός, εμπορικός, δημοσιογραφικός και δημοφιλής κάποιος δεν είναι δα και μεγάλο αμάρτημα, αντιθέτως.

Στην περίπτωση του Μάρκου, ο συγκεκριμένος μαχητής και η ομάδα του έχουν πιάσει το νόημα...

Ο Φλοριάν είναι ένας μαχητής που σέβεται 100% την πληρωμή του από τα event που τον καλούν να παίξει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα διαφημίζει φουλ, φέρνει κόσμο και δικαίως ζητάει να πληρώνεται τα ανάλογα. Κανείς δεν μπορεί να προσάψει στον συγκεκριμένο αθλητή ότι πουλάει μόνο την εικόνα του.

Όσες φορές καλείται να πει πράγματα για τους αγώνες του δεν ξεχνάει να ευχαριστήσει πάνω από 10 φορές τους διοργανωτές για την προσπάθειά τους και καλεί όλο τον κόσμο, είτε τον αγαπούν είτε δεν τον συμπαθούν να έρθουν και να δουν όλες τις μάχες και όχι μόνο τη δική του.

Από εκεί και πέρα σε καθημερινή βάση παρουσιάζει στους φαν του βίντεο από τις προπονήσεις και τα σπάρινγκ, συγκεντρώνοντας χιλιάδες αντιδράσεις από τους ακόλουθους του.

Έχοντας ή όχι εμπειρία στο κομμάτι των ΜΜΑ, και παίζοντας με τον Σταμάτη Μπιτάκο που δεν είναι MMAer έχει καταφέρει εδώ και μία εβδομάδα να κάνει όλο τον κόσμο στην Ελλάδα να "μαλώνει" σχετικά με τον επόμενο αντίπαλό του και το πόσο καλό θα είναι το ματς, όχι για το θέαμα μόνο, αλλά για να γεμίσει το γήπεδο!

Είναι 100% κατανοητό πως ο συγκεκριμένος παίκτης μαζεύει τις δυνάμεις του για να κάνει το μεγάλο... μπαμ στο εξωτερικό και να προχωρήσει την καριέρα του όσο ψηλότερα γίνεται διότι ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος ότι εκτός από τη μαχητική του ικανότητα και ο λόγος, μαζί με τη δημόσια εικόνα του μπορούν να τον βοηθήσουν πάρα πολύ για να μπει στα μεγάλα σαλόνια.

Με λίγα λόγια ο Μάρκου ξέρει να κάνει σούσουρο γύρω από τ'όνομά του και αυτό είναι κάτι για το οποίο οι μαχητές στο UFC ας πούμε, πληρώνονται έξτρα!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Το έριξε στην πυγμαχία η «εκρηκτική» Φελίσια Λαπάτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ