MMA

Ο Kobe Bryant υπέρ του σωματείου μαχητών του UFC!

Ο Kobe Bryant υπέρ του σωματείου μαχητών του UFC!

Στο ετήσιο συνέδριο των μαχητών του UFC βρέθηκε ο Kobe Bryant και πήρε το μέρος των αθλητών παρά το γεγονός ότι ήταν καλεσμένος της ιδιοκτήτριας εταιρίας.

O Kobe Bryant ήταν καλεσμένος της ιδιοκτήτριας του UFC εταιρίας, WME IMG, στο ετήσιο συνέδριο των μαχητών που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Las Vegas. Εκεί ο, βετεράνος πια, Super Star του NBA μίλησε στους μαχητές για τις εμπειρίες του ως επαγγελματίας αθλητής, τις επενδύσεις που κάνει τώρα, την φιλοσοφία του κοκ.

Κάποια στιγμή όμως, η μαχήτρια του UFC Leslie Smith, γνωστή υπέρμαχος των προσπαθειών για να συσταθεί κάποιο σωματείο μαχητών, πήρε τον λόγο και του έκανε την εξής ερώτηση: "Είμαι περίεργη. Πόσο σημαντική ήταν στις προσωπικές σου διαπραγματεύσεις και την επιτυχία του μπάσκετ στον κόσμο, η ύπαρξη του σωματείου τω ν αθλητών; Ήμαστε κοντά στο να φτιάξουμε ένα σωματείο εδώ και πολλοί από εμάς αναρωτιόμαστε πόσο να συμμετάσχουμε ή αν θα μας βλέπει να -κουνήσουμε την βάρκα."

Αν πιστεύετε ότι ο, επιχειρηματίας πια, Kobe Bryant, θα κρατούσε αποστάσεις μιας και ήταν καλεσμένος των αφεντικών του UFC κάνατε λάθος. Ο πρώην σταρ των Lakers ήταν ξεκάθαρος ως προς το πόσο καλό θα κάνει το σωματείο και στους αθλητές αλλά και σε όλο το σπορ.

"Ένα σωματείο είναι εξαιρετικά σημαντικό. Ακόμη και εμείς ως παίχτες που συνήθως είμαστε εξαιρετικά ανταγωνιστικοί μεταξύ μας στους αγώνες, έχουμε τις συναντήσεις μας κανονικά για το σωματείο κτλ. Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι το κύμα θα ανυψώσει όλες τις βάρκες. (σ.σ. ότι αν είναι ενωμένοι θα βγουν κερδισμένοι όλοι). Όταν εσείς θα έχετε αυτή την ενότητα και λειτουργείτε όλοι μαζί και στην ιδία σελίδα, το αποτέλεσμα είναι η ενδυνάμωση του σπορ, το να γίνει το σπορ καλύτερα. Όχι απλά για το σήμερα αλλά και τις επόμενες γενιές. Οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό" είπε ο Black Mamba στη Leslie Nilsen.

Το σωματείο των αθλητών στο NBA υπάρχει δεκαετίες και είναι εξαιρετικά δυνατό. Ανα κάποια χρόνια μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με το NBA και τους ιδιοκτήτες όπου συζητάνε εκ νέου την υπάρχουσα συμφωνία, ζητάνε αλλαγές και μερικές φορές όταν φτάνουν στα άκρα προχωράνε και σε Lock Out, ουσιαστικά απόλυτη απεργία όπου κανείς δεν παίζει μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Για τον δυνατότερο άντρα του κόσμου, μια γροθιά είναι αρκετή για να σε στείλει για ύπνο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ