MMA

Ο Josh Samman είχε καταδικάσει τον εαυτό του για το θάνατο της κοπέλας του!

Ο Josh Samman είχε καταδικάσει τον εαυτό του για το θάνατο της κοπέλας του!

Η MMA κοινωνία θρηνεί για το χαμό του Josh Samman ο οποίος βρέθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα σε κωματώδη κατάσταση, δίπλα στο νεκρό φίλο του Troy Kirkingburg. (video)

Χθες, ο Josh δεν άντεξε και έφυγε απ'τη ζωή έχοντας πιο πριν προσπαθήσει να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος, ενώ η αστυνομία έκανε λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τα τρία τελευταία χρόνια όμως ήταν τα πιο βασανιστικά της ζωής του αφού ο ίδιος ήθελε να δείχνει ευτυχισμένος, αλλά είχε καταδικάσει τον εαυτό του καθώς θεωρούσε υπεύθυνο αυτόν για το θάνατο της κοπέλας του το 2013.

Στο βιβλίο του με τίτλο "The Housekeeper" ο Samman νιώθει ένοχος αφού τη στιγμή που η 22χρονηHailey Bevis τράκαρε και σκοτώθηκε μιλούσε μαζί του μέσω γραπτών μηνυμάτων. Στις διηγήσεις του επίσης ο Josh αφήνει υπόνοιες για τάσεις αυτοκτονίας και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η "τραγική" επιστροφή...

Στις 6 Δεκεμβρίου του 2014 ο Josh αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Η ημερομηνία δεν ήταν καθόλου τυχαία αφού εάν ζούσε η Bevis θα'χε τα γενέθλιά της. Το τραγικά αυτό ξεκίνημα ήταν ονειρικό με τον αδικοχαμένο MMAer να κερδίζει τον Eddie Gordon με KO στον δεύτερο. Συνέχισε με νίκη και στον επόμενο αγώνα του απέναντι στονCaio Magalhães, αλλά έχασε τους δύο επόμενους με McCrory καιTim Boetsch αντίστοιχα.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ιδίου μόλις στις 26 Σεπτεμβρίου είχε συμφωνήσει με το UFC για ένα ακόμη παιχνίδι στις 9 Δεκεμβρίου. Οι MMA θρηνούν για το χαμό του Josh Samman μιλώντας για έναν ευγενέστατο άνθρωπο με πολλές γνώσεις ο οποίος βοήθησε το άθλημα αποτυπώνοντας τις σκέψεις του και στο επίσημο site του UFC, αλλά και σε άλλα μεγάλα Μέσα που ασχολούνται με το αντικείμενο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θρυλικοί τσαμπουκάδες στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ: Φυλακισμένος επιτίθεται με παλαιστικές κινήσεις και street boxing σε φρουρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ