MMA

O Jones μπλέκει ξανά με το νόμο

O Jones μπλέκει ξανά με το νόμο

Top fighter απασχόλησε την κοινή γνώμη γιατί ξανά έσφαλε κατά του κώδικα οδηγικής κυκλοφορίας ενώ συνάμα εξύβρισε το αστυνομικό όργανο που τον είχε σταματήσει.

Αναμφισβήτητα ο πρώην πρωταθλητής της Light Heavyweight Jon "Bones" Jone είναι το πρόσωπο των ημερών. Πρώτα, ο Αμερικανός top fighter απασχόλησε την κοινή γνώμη γιατί ξανά έσφαλε κατά του κώδικα οδηγικής κυκλοφορίας ενώ συνάμα εξύβρισε το αστυνομικό όργανο που τον είχε σταματήσει.

Μόλις όμως... καθάρισε και από το τελευταίο του "κατόρθωμα" ο Jon που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες να είναι αυτός που θα "χαλάσει" το main event του UFC 197 κόντρα στον Cormier, τελικά ο "DC" ήταν αυτός που λόγω τραυματισμού αποσύρθηκε από τη μάχη! Όσα και να κάνει πάντως ο Jones ό,τι και να πει ή να... σβήσει από τα social media για ένα πράγμα δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς. Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά πως είναι ο κορυφαίος pound for pound ΜΜΑer του πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Είναι ένας μαχητής με προικισμένα χαρακτηριστικά μάχης και άπειρα... όπλα για να "τελειώσει" τον εκάστοτε αντίπαλο μέσα στο κλουβί. Ένα όμως είναι το σήμα κατατεθέν του και με το οποίο έχει... τρομοκρατήσει μαχητές, κοινό και sportcasters. Οι απίστευτα αποτελεσματικοί αγκώνες του. Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor

Πρωταθλητές στο κρεβάτι: Δείτε τι γυναίκες κυκλοφορούν οι MMAers (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ