MMA

Ο Jones έχασε οκταψήφια αμοιβή στο UFC 200

Ο Jones έχασε οκταψήφια αμοιβή στο UFC 200

ο Jon Jones έχασε και μια τεράστια αμοιβή του μεγέθους των 8 ψηφίων, δηλαδή τουλάχιστον 10 εκατ. δολάρια, λόγω του ότι βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες.

Εκτός από το ηθικό, αγωνιστικό και δεν ξέρω εγώ τι άλλο κόστος του επέφερε το θετικό σε απαγορευμένες ουσίες τεστ λίγο πριν το UFC 200, ο Jon Jones έχασε και μια τεράστια αμοιβή του μεγέθους των 8 ψηφίων, δηλαδή τουλάχιστον 10 εκατ. δολάρια.

Αυτό είπε ο μάνατζερ του Malki Kawa στο MMA Hour του Ariel Helwani.

"Μιλάμε για 8ψήφια αμοιβή. 8 ψηφία. Ο Conor μπορεί να μιλάει για αυτά που παίρνει κτλ αλλά ο Jon είναι με διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος μαχητής του UFC, και τα νούμερα που είδατε εκείνη την ημέρα για όλους από τον Brock μέχρι το τέλος, ο Jon έβγαζε πιο πολλά. Οπότε χάσαμε μια αμοιβή 8 ψηφίων, όλοι μας. Και εγώ έχασα ένα σημαντικό ποσοστό και η ομάδα του. Αν νομίζει κάποιος ότι θα τα είχα ρισκάρει αυτά δίνοντας του κάτι που είναι απαγορευμένο είναι χαζός",απάντησε και για τις κατηγορίες ότι όλοι γνώριζαν τι είχε πάρει.

Όσον αφορά την στιγμή που ενημερώθηκαν για το θετικό τεστ, ο Kawa ήταν άκρως περιγραφικός του πόσο πολύ ξαφνιάστηκαν όλοι τους.

"Ήτανσπαραξικάρδιο"λέει. "Γιατί του το λέω και με κοιτάει σαν να λέει -τιείναιαυτά που λες; Νόμιζε ότι δεν ήταν αλήθεια. Δεν μπορούσε νασυμβαίνει. Όλοι η ομάδα αυτό σκεφτόταν. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι στην τελευταία εβδομάδα, όλα πήγαιναν τέλεια, το κόψιμο του βάρους ήταν εξαιρετικό, όλοι δίπλα του ήμαστανπωρωμένοι. Και εγώπρέπει ναμπωμέσα στο δωμάτιο και να πωσε όλους ότι δεν αγωνιζόμαστε. Πήγε από ενθουσιασμό σε μια ατμόσφαιρα λες και πέθανε κάποιος."

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι ουσίες οι οποίες ανιχνεύτηκαν αν και ο Chael Sonnen υποστηρίζει ότι είναι "estrogen blockers". Σίγουρα έχει πολύ ακόμη υπόθεση η ιστορία αφού θα πρέπει να γίνει έρευνα, να απολογηθεί και ανάλογα να δουν και πως θα τιμωρηθεί.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθλήτρια πρώτης γραμμής στην πάλη, γδύθηκε και προκάλεσε πανικό (ΦΩΤΟ)
Έστειλαν δάσκαλο πολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου! (ΦΩΤΟ)
Το καυτό Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ