MMA

Ο Jon Jones αποκαλεί αστυνομικό στην κάμερα... γουρούνι!

Ο Jon Jones αποκαλεί αστυνομικό στην κάμερα... γουρούνι!

Η έντονη "αλλεργία" του Jon "Bones" Jones στην αστυνομία, τις κλήσεις και την κακή οδήγηση συνεχίζεται (videos)!

Στις 5 Απριλίου λοιπόν και λίγο πριν τη μεγάλη μάχη για τον τίτλο της κατηγορίας του στο UFC ο κορυφαίος MMAer πιάστηκε στην κάμερα αστυνομικού να τον βρίζει την ώρα που αυτός τον σταμάτησε για παραβίαση του ορίου ταχύτητας και του φωτεινού σηματοδότη.

Τι κι αν ο Jones σχεδόν... παρακάλεσε τον αστυνομικό να κόψει την "πλάκα" αποκαλώντας ψεύτη το όργανο της τάξης έμεινε ακλόνητο, πληροφορώντας μάλιστα τον αθλητή πως είναι πολύ τυχερός που δεν περνάει αυτόφορη διαδικασία. Η αστυνομία υποστηρίζει πως ο Jones και έτρεχε και παραβίασε το κόκκινο.

Από την άλλη ο "Bones" χαρακτηρίζει ψευδή τα δήθεν στοιχεία της αστυνομίας όπως λέει καθώς ούτε έτρεψε και στο φανάρι δεν πέρασε απλά έκανε λίγο μπροστά πριν ξεκινήσει διότι ακριβώς δίπλα του κάποιοι φαν του μιλούσαν από ένα άλλο αμάξι κι αυτός ήθελε να τους αποφύγει. Ο αστυνομικός δεν ενέδωσε στις δικαιολογίες του πρώην πρωταθλητή και του έκοψε κλήση ακόμη και για την "πειραγμένη" εξάτμιση.

Ο Jones πάντως είπε... κάθαρμα τον αστυνομικό και γουρούνι ενώ τον ρώτησε εάν θα κοιμηθεί ήσυχα το βράδυ για το ψέμα που έστησε! Από την άλλη ο ένστολος αρκέστηκε μονάχα στης κλήσεις και το προχώρησε παρακάτω το ζήτημα, πράγμα που σας αναφέραμε παραπάνω όταν ο αστυνομικός ανέφερε στον Jon ότι είναι τυχερός που δεν τον πάει απευθείας στο δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Marlon Vera ο πιο μάγκας MMAer που παίζει μόνο για το χαμόγελο της κόρης του

Katia Kubacki: Το καυτό ring girl που ήθελε να γίνει fighter! (ΦΩΤΟ)

Combatives: H «μάχη του πεζοδρομίου» στις ειδικές δυνάμεις της Γαλλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ