MMA

Ο ηγέτης της Τσετσενίας μίλησε για την επίθεση στην κόρη του Fedor

Ο ηγέτης της Τσετσενίας μίλησε για την επίθεση στην κόρη του Fedor

Άνανδρη, αποτρόπαια και... προβοκατόρικη χαρακτήρισε ο Ramzan Kadyrov τηνεπίθεση που δέχθηκε η κόρη του Fedor Emelianenkoαμέσως μετά τις κατηγορηματικές δηλώσεις του δεύτερου για τους αγώνες ανήλικων παιδιών που έλαβαν χώρα στην Τσετσενία.

Άνοιξε τα χαρτιά του λοιπόν ο ηγέτης της Τσετσενίας όσον αφορά την επίθεση που δέχθηκε η μόλις 16 ετών κόρη του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή. Σύμφωνα με τον Kadyrov το δικαστικό σύστημα της Ρωσίας πρέπει να δικάσει με τον αυστηρότερο τρόπο τους δράστες οι οποίοι με την ενέργειά τους αυτή έδειξαν πόσα άνανδροι είναι που χτύπησαν ένα μικρό κορίτσι.

Σημείωσε πως τέτοιου είδους ενέργειες "ταΐζουν"το εθνικό μίσος και τη δημόσια κατακραυγή... Δεν είναι αθόλου τυχαίο πάντως ότι ο Kadyrov βγήκε να μιλήσει αμέσως μόλις τοποθετήθηκε επί του θέματος εκπρόσωπος από τη Διεθνή Αμνηστία.

Στο τέλος της ανακοίνωσης του ο η ηγέτης της Τσετσενίας σημείωσε: "Ολόκληρη η Μόσχα παρακολουθείτε από κάμερες. Είμαι σίγουρος πως οι υπεύθυνοι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά..."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αυτή είναι η καυτή Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ)

Θα πάθεις πλάκα: Αυτό είναι το νέο ring girl του Versus! (ΦΩΤΟ)

Μπλέξιμο: Η πρώην του Floyd Mayweather… χτυπάει Cristiano Ronaldo! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ