MMA

Ο Γιώργος Νταντάμης θέλει να παίξει το καλύτερο μποξ της καριέρας του στο "GOW"

Ο Γιώργος Νταντάμης θέλει να παίξει το καλύτερο μποξ της καριέρας του στο "GOW"

Στις 29 Ιανουαρίου στην αρένα του "Gods of War" θα δούμε και τον Γιώργο Νταντάμη να καταθέτει μέσα στο ρινγκ την τέχνη και το πάθος για την πυγμαχία. Ο ίδιος θέλει να παίξει το καλύτερο μποξ της καριέρας του εκεί.

Στις 29 Ιανουαρίου στην αρένα του "Gods of War" θα δούμε και τον Γιώργο Νταντάμη να καταθέτει μέσα στο ρινγκ την τέχνη και το πάθος για την πυγμαχία. Προερχόμενος από το "Mallios Team" ο Νταντάμης όσες φορές κλήθηκε μα παίξει μποξ μας δικαίωσε με τις εμφανίσεις του.

Ο πάντα χαμογελαστός πυγμάχος από τη σχολή των Αμπελοκήπων μιλάει στο Fightsports για τη μάχη του "ΔΑΙΣ" στο ένατο event του "Gods of War" κόντρα στον έμπειρο Γιώργο Ψάρρα.

Επιστροφή στις μάχες! Θα δούμε τον καλύτερο Νταντάμη ever στις 29 Ιανουαρίου;

Κατ'αρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία και τύχη για όλους μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποδώσω τα μέγιστα στις 29 Ιανουαρίου μια και νιώθω ότι αυτή τη στιγμή όντως βρίσκομαι στην καλύτερη τεχνικά κατάσταση που έχω βρεθεί.

Παίζεις με τον Ψάρρα ο οποίος είναι έμπειρος στις μάχες. Θα σε δούμε ξανά σε αυτό το ωραίο και θεαματικό μποξ που προσπαθείς πάντα να παίζεις ή θα "σπεύσεις" για το τελείωμα;

-Πάντα επιλέγουμε να παίζουμε με δυνατούς, έμπειρους και καλούς πυγμάχους και ελπίζω να με δείτε να παίζω αυτή τη φορά πιο θεαματικό και πιο ωραίο μποξ.

-Άλλωστε έχουμε δουλέψει με τον προπονητή μου Γρηγόρη Μάλλιο πάρα πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι αν από την άλλη προκύψει να τελειώσει και πιο γρήγορα το παιχνίδι αυτό είναι ευπρόσδεκτο πάντα!

Τι σχεδιάζετε για το 2017 στο Mallios Team; Προγραμματίζεις μια γεμάτη χρονιά με αγώνες;

-Τα σχέδια μας για φέτος περιέχουν πολλούς αγώνες και πρώτα ο Θεός ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες στο φίλο μας Στέλιο Παπαδόπουλο για να κάνω προετοιμασία και σπάρινγκ για τρεις εβδομάδες με ονόματα πυγμάχων που έχουν μεγάλη εμπειρία. Σκοπός μου είναι να γεμίσω τις αποσκευές μου με εμπειρία. Φέτος θα κυνηγήσουμε να παίξουμε σε οποιαδήποτε διοργάνωση υπάρχει. Ο στόχος μας είναι να κάνω τουλάχιστον έξι με επτά παιχνίδια μέσα στη χρονιά.

Στον κόσμο αρέσει το μποξ που παίζεις. Ποιο το μήνυμά σου στους φαν για το event στο ΔΑΙΣ;

-Θα κάνω τα πάντα για να αποδώσω όμορφο μποξ πάνω στο ρινγκ και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του κοινού που δεν είναι άλλες εκτός από το θέαμα. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την στήριξη.

-Θέλω να ευχαριστήσω τον γυμναστή μου Κώστα Φλιγκό, τον cutman μου Κωσταντίνο Βάλακη, τον δάσκαλό μου Γιώργο Μάλλιο που του οφείλω πάρα πολλά και τον προπονητή μου Γρηγόρη Μάλλιο που είναι το μυαλό μου πάνω στο ρινγκ.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Oι στιγμές σοκ της καρατέκα Τζένης Κουφοδότη όταν της επιτέθηκαν στην Χίο!

H καυτή ΜΜΑer Valentina Shevchenko θα σε γονατίσει! (ΦΩΤΟ)

Η σέξι Αφροδίτη Κυριακουλέα απειλεί την εδαφική μας κυριαρχία! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ