MMA

Ο Γιάννης Σοφοκλέους επιστρέφει στο ρινγκ του GODS OF WAR

Ο Γιάννης Σοφοκλέους επιστρέφει στο ρινγκ του GODS OF WAR

Στις 29 Μαρτίου, στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, θα πραγματοποιηθεί το GODS OF WAR 6. Ο Γιάννης Σοφοκλέους, θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο, Damien Ozenne.

Στις 29 Μαρτίου, στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, θα πραγματοποιηθεί το GODS OF WAR 6 και με την συμμετοχή του Γιάννη Σοφοκλέους, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο, Damien Ozenne.

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης:

"Στόχος μας, κάθε διοργάνωση να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, να βελτιωνόμαστε τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Κορυφαίοι αθλητές , διεθνείς τίτλοι και ζώνες , συνεργασία με τις μεγαλύτερες Παγκόσμιες Ομοσπονδίες, είναι μερικά από τα στοιχεία που μας καθιστούν το Νο 1 διεθνές Fight Show στην Ελλάδα. Ξεκινάμε λοιπόν.

Ο μεγάλος Γιάννης Σοφοκλέους επιστρέφει στο ρινγκ του GODS OF WAR, μετά από μία καταπληκτική χρονιά με έξι τίτλους, τέσσερις Παγκόσμιους και δύο Ευρωπαϊκούς. Και σε αυτή τη διοργάνωση έρχεται να διεκδικήσει τίτλο. Αυτή τη φορά τον Intercontinental Τίτλο K-1 78kg 5x3min της ISKA, άλλη μία πρωτιά στην Ελλάδα, καθώς δεν έχει αγωνιστεί άλλος Έλληνας αθλητής για τη ζώνη αυτή επί ελληνικού εδάφους.

Αντίπαλος του ο Γάλλος Damien Ozenne , ένας ιδιαίτερα σκληρός αθλητής με καταβολές Muay Thai , κάτοχος Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Τίτλου της WPMF ο οποίος προτάθηκε από τον Allan Kermovan, πρόεδρο της ISKA Γαλλίας και μεγαλύτερου promoter στη χώρα του. Να σημειώσουμε εδώ πως ο Allan Kermovan , βραβεύτηκε από την ISKA, ως ο “Promoter of the year”, καθώς πραγματοποίησε πάνω από 30 διοργανώσεις μέσα στο 2014. Μάλιστα, συνεργάζεται στο match making του Κ-1.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ακόμα μία καινοτομία του GODS OF WAR, που μέλλει να αλλάξει τα δεδομένα των μαχητικών αθλημάτων και των διοργανώσεων στη χώρα μας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα , οι αγώνες των main events θα προβληθούν Live streaming Pay Per View. Οι φίλοι των μαχητικών αθλημάτων στη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό θα έχουν τη δυνατότητα για πρώτη φορά να παρακολουθήσουν από όπου και αν βρίσκονται τις προσπάθειες των αθλητών μας, μέσα από μία υψηλού επιπέδου παραγωγή.

Είμαστε σίγουροι, πως μετά από αυτό, μία νέα σελίδα ανοίγει για τις ελληνικές διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων . Η προσπάθεια μας ξεκινάει και όλο αυτό γίνεται σε συνεργασία με την Taffpictures, την οποία και ευχαριστούμε πολύ.

Να ευχηθούμε σε όλους καλό μήνα και να σας υποσχεθούμε πως τα καλύτερα έρχονται.

Με εκτίμηση

η ομάδα του Gods Of War"

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Hockey: Το μόνο άθλημα στον κόσμο που επιτρέπει το… «ξύλο»

Ο θρύλος του NBA Karl Malone, προκαλεί τον Brock Lesnar! (BINTEO)

Χουλιγκάνος την πέφτει στον μαυροζωνά γείτονα του και το μετανιώνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ