MMA

O Fedor και το κορίτσι στην αναπηρική καρέκλα

O Fedor και το κορίτσι στην αναπηρική καρέκλα

Διαβάστε τί είπε που έκανε μια νεαρή κοπέλα που για κάποιο λόγο είναι καθηλωμένη σε μια αναπηρική καρέκλα, για τον μεγάλο Fedor τον οποίο συνάντησε κατά τύχη σε κάποιο πάρκο, όπου βρισκόταν με μια ταμπέλα που έγραφε «Συγκεντρώνω χρήματα για ένα όνειρο».

Όπως λέει η κοπέλα, ενώ ελάχιστοι της είχαν δώσει κάποια κέρματα, ήρθε μια έφηβη κοπέλα και τις έδωσε κάποια χρήματα. Όταν αυτή κοίταξε τον άνδρα που την συνόδευε έμεινε έκπληκτη και του είπε ότι μοιάζει πάρα πολύ με τον Fedor Emelianenko, ο οποίος είναι ο ήρωας. Ο άντρας της χαμογέλασε, την χαιρέτησε και έφυγε με την κοπέλα.

Λίγες στιγμές αργότερα, μόλις συνειδητοποίησε ότι αυτός ήταν όντως ο Fedor η κοπέλα στεναχωρήθηκε πολύ που έχασε την ευκαιρία να τον χαιρετίσει κανονικά αλλά απέναντί της ακριβώς τον είδε να ξαναπερνάει με την ίδια κοπελίτσα, που ήταν τελικά η κόρη του. Αυτός την είδε που προσπαθούσε να τον πλησιάσει με δυσκολία και πήγε αυτός κοντά. Της έδωσε το αυτόγραφο που ήθελε, της έδειξε πως να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό της και να τις ανεβάζει στο facebook ενώ της έγραψε και ένα πολύ θερμό μήνυμα για την προσπάθειά της.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανάρτηση στα Αγγλικά εδώ, αλλά θα μεταφράσω ένα μικρό κομμάτι για το τί σημαίνει να είσαι ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ.

» Ένοιωθα τόση καλοσύνη από αυτό το άτομο. Ούτε ένα δείγμα εγωισμού ή αλαζονείας. ήταν σαν ήρωας από τις παλιές ιστορίες, σαν ένας Bogatyr (σσ. Ιππότης) … Ήμουν τόσο έκπληκτη για το ότι ήταν τόσο απλός. Ένα άτομο με τόση καλοσύνη στα μάτια και την ψυχή του. Ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο, ο τελευταίος αυτοκράτορας.»

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr

Αλέξαντερ Καρέλιν ένας… μοντέρνος Ηρακλής! (VIDEO)

Από ότι φαίνεται το μυστικό της νίκης είναι… λίγο κρύο νερό στα γεννητικά όργανα (ΒΙΝΤΕΟ)

Paul Spadafora ο αήττητος «αλήτης» της πυγμαχίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ