MMA

O Fedor εξηγεί γιατί δεν υπέγραψε ποτέ με το UFC

O Fedor εξηγεί γιατί δεν υπέγραψε ποτέ με το UFC

Ο Fedor Emelianenko, λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον Matt Mitrione για το Bellator 172, αποκάλυψε τους λόγους που δεν έγινε ποτέ το μεγάλο βήμα, να υπογράψει με το UFC.

Καλεσμένος του Ariel Helwani ήταν ο θρύλος των ΜΜΑ Fedor Emelianenko και μίλησε για τον αγώνα του με τον Mitrione στο Bellator όσο για τους μύθους που επικρατούν γύρω από τη συνεργασία του με το UFC που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Μιλώντας για τα διαδικαστικά του αγώνα του στο Bellator το ερχόμενο Σάββατο (σ.σ. αναλυτικό ρεπορτάζ) με τον Matt Mitrione, ο Fedor ήταν αδιανόητο να μην ερωτηθεί από τον κορυφαίο ΜΜΑ ρεπόρτερ γιατί επέλεξε να υπογράψει με τον αντίπαλο δέος του UFC και δεν τα βρήκε ποτέ με τον Dana και το επιτελείο του.

Σχετικά με το UFC και τον Fedor έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις όσον αφορά τη μη ευδοκιμία μίας τόσο ιστορικής και κορυφαίας συνεργασίας. Ο ίδιος ο πρώην πρωταθλητής του PRIDE FC εξήγησε τα πράγματα στην απλούστερη μορφή τους:

"Σχεδόν κάθε φορά ήμασταν κοντά να συμφωνήσουμε και να γίνει η συνεργασία. Υπήρξαν όμως πράγματα που δεν ικανοποιούσαν το UFC, δεν ικανοποιούσαν και εμένα όποτε το deal δεν προχώρησε ποτέ".

Και συνέχισε ο Ρώσος MMAer λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ένας από τους βασικούς λόγους ήταν ότι η ομάδα μου δεν είχε την ευκαιρία να συμμετέχει. Υπήρξαν λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά και αφορούσαν τα οικονομικά και άλλα θέματα που εμπόδισαν εμένα και το UFC να συνεργαστούμε".

Όσον αφορά τη σύναψη συμφωνίας με το Bellator o Fedor ανέφερε ότι βασικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο Scott Coker και πως προσκλήθηκε ολόκληρη η ομάδα του για να είναι στο πλευρό του στους αγώνες.

Υπενθυμίζουμε πως ο Fedor παίζει με τον Matt Mitrione στην Καλιφόρνια το Σάββατο στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Bellator 172.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΜΜΑ διοργάνωση βάζει Χούλιγκαν οπαδούς ποδοσφαίρου στο ρινγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο ξύλο στα τραπέζια ΜΜΑ διοργάνωσης από ομάδες μοτοσυκλετιστών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυγμαχικό ΚΟ με κουβά πάγου και μακελειό μέσα στο ρινγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ