MMA

O Fedor αρχίζει τα... μπλιατ και εκδικείται τον Cro Cop

O Fedor αρχίζει τα... μπλιατ και εκδικείται τον Cro Cop

Αποτελεί μία από τις πιο καλτ στιγμές της παλαιότερης εποχής των MMA. Ήταν 15 Αυγούστου του 2004 όταν ο Mirko Cro Cop... κατέστρεφε τον αδερφό του Fedor τον Alexander Emelianenko (VIDEOS).

Αποτελεί μία από τις πιο καλτ στιγμές της παλαιότερης εποχής των MMA, παρ' όλα αυτά η συνέχειά της εξελίχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες και πιο εντυπωσιακές μάχες στην ιστορία του αθλήματος.

Ήταν 15 Αυγούστου του 2004 όταν ο Mirko Cro Cop... κατέστρεφε τον αδερφό του Fedor τον Alexander Emelianenko. Πολύ ξύλο και KO στον πρώτο γύρο με τον παραδοσιακό τρόπο του Κροάτη, δηλαδή high kick με το αριστερό στο κεφάλι.

Η κάμερα του θρυλικού "Pride" καταγράφει τον Fedor ο οποίος πριν μπει στο ρινγκ με τονAntônio Rodrigo Nogueira παρακολουθεί το παιχνίδι και βλέποντας την ξάπλα αντιδρά έτσι:

Ψηνόταν που ψηνόταν η μάχη των δύο ήρθε και η νίκη επί του αδερφού για να... τρελαθεί ο Fedor. Ο Mirko χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να πάρει το παιχνίδι και το πέτυχε τελικά στις 28 Αυγούστου του 2005 αφού είχε τρέξει ένα σερί πέντε νικών.

Σ'εκείνο το φοβερό παιχνίδι που όλοι οι φαν ήλπιζαν στη ρεβάνς ο Ρώσος νίκησε με ομόφωνη απόφαση, αλλά ήταν η πρώτη φορά που έτρωγε ξύλο για να πάρει και στο... σπίτι. Το rematch συζητήθηκε όμως δεν έγινε ποτέ!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θρυλικοί τσαμπουκάδες στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ: Φυλακισμένος επιτίθεται με παλαιστικές κινήσεις και street boxing σε φρουρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ