MMA

Ο δικός μου, φανταστικός μαχητής!

Ο δικός μου, φανταστικός μαχητής!

Στο άρθρο που έχετε ξεκινήσει να διαβάζετε ο Μάνος Ναβροζίδης μέσα από το fightsports.gr θα επιχειρήσει να ακτινογραφήσει - φτιάξει τον δικό του ιδανικό, φανταστικό μαχητή των ονείρων του.

Μην ρωτήσετε το πώς και το γιατί ό,τι διαβάσετε παρακάτω γράφτηκε, χθες (20/4), περί τις 20:30 τη στιγμή που ο υποφαινόμενος εμπνεύστηκε για έναν περίεργο λόγο από το τραγούδι εισόδου που χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια στους αγώνες του ο Alistair Overeem.

Έτσι ξεκινάει ο ιστορία του Nate McNavrazidav

O Nate McNavrazidav ζει και προπονείται στο Stockton της Καλιφόρνια. Η μητέρα του Dessy είναι από τις ΗΠΑ, ενώ ο πατέρας του είναι ένα κράμα ιρλανδονταγκεστανικού πρώην μποξέρ που λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε ποτέ να εκπροσωπήσει την Πρώην Σοβιετική Ένωση στους Ολυμπιακούς το 1980!

Πικραμένος σαν ήταν... φύτεψε στο μυαλό και την καθημερινότητα του Nate το μικρόβιο της μάχης. Ο "Αρκούδας" Nate, όπως ήταν το... βαπτιστικό από τα γκαγκαστεράκια των επικίνδυνων σοκακιών του Stockton, εκτός από την πυγμαχία του δούλευε πολύ σκληρά και το έδαφος υπό τη σκέπη της Porto Alegre BJJ και του πασίγνωστου επτά φορές πρωταθλητή του είδους Fabio Gazelvagauzao.

Το ταλέντο δεν άργησε να εξελιχθεί και ο McNavrazidav αφού μπήκε στο σπίτι του Ultimate Fighter και το κέρδισε κιόλας, όχι το σπίτι... Ο δρόμος προς το UFC άνοιξε διάπλατα και οι συζητήσεις με τον Dana White, ναυάγησαν και με το καλημέρα και έτσι τη σκυτάλη πήρε απευθείας ο Lorenzo Feritta.

Αυτός είναι ο απόλυτος μαχητής μου...

Ο Fertitta για να τον πείσει να αγωνιστεί του πρότεινε να του χαρίσει το μισό του Καζίνο στο Λας Βέγκας, ενώ ξεκίνησε να του περιγράφει ποιους μαχητές του θυμίζει με βαθιά τη συγκίνηση διάχυτη στο πρόσωπό του. Σύμφωνα με το boss ο McNavrazidav ήταν:

ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ... Φτυστός ο Overeem

ΨΥΧΗ... Σαν να έβλεπες τον Gatti in his prime που λέμε

ΣΑΓΟΝΙ... Διπλό! Μισό του Nick και μισό του συνονόματου του Nate Diaz

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ... Τρελός στην προπόνηση, σχεδόν ψυχαναγκαστικός, αλλά κύριος σαν τον GSP

ΤΕΧΝΙΚΗ... Και αντίληψη να συμπληρώσουμε. Σε αυτό το κομμάτι ο Nate το κατέχει σαν τον Floyd

ΧΕΡΙΑ και ΚΙΝΗΣΗ... Καμία αμφιβολία, Mike Tyson

ΣΤΥΛ... Fedor Emelianenko, κουλ όμως ποτέ αχρείαστα χαμόγελα

ΠΟΔΙΑ... Άκυρο, τίμια γόνατα σαν του Overeem (σ.σ. μάλλον κατέχει τα καλύτερα)

ΕΔΑΦΟΣ... Λίγο BJJ και λίγο πάλη φτιάχνουν έναν μοντέρνο Karelin

***Όσοι αναγνώστες αρέσκονται να ξεφεύγουν από την καθημερινή ροή ειδήσεων είναι ευπρόσδεκτοι να φτιάξουν τον δικό τους ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΑΧΗΤΗ, αυτόν που θα ονειρεύονταν πως έχει το δικό τους όνομα και δίνει μάχες σε όλα τα κλουβιά και ρινγκ του κόσμου, μπορεί και του... γαλαξία.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Kleio Valentien θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey

Σταρ του UFC και πρώην αντίπαλος του McGregor τράβηξε όπλο σε strip club!

H πορνοστάρ Mercedes Ashley τιμάει το Brazilian Jiu Jitsu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ