MMA

O De La Hoya καλεί τον Trump στο "Canelo - Khan" ως αντιρατσιστικό μήνυμα!

O De La Hoya καλεί τον Trump στο "Canelo - Khan" ως αντιρατσιστικό μήνυμα!

Ο Donald Trump υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ προσκλήθηκε από τον Oscar De La Hoya στη μάχη του Canelo Alvarez με τον Amir Khan.

Ο Donald Trump υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ καλέστηκε από τον Oscar De La Hoya στη μάχη του Canelo Alvarez με τον Amir Khan.Σίγα τη σούπερ είδηση θα πει κανείς, αλλά η ενέργεια του Μεξικανού δεν είναι απλά για πρεστίζ. Υπάρχει λόγος και είναι εξαιρετικά σοβαρός.

Στον προεκλογικό του αγώνα ο βαθύπλουτος Trump έχει καταφερθεί πολλάκις εναντίον των Μουσουλμάνων ενώ είναι υπέρ στην ανύψωση τοίχους που θα κλείσει τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών με το Μεξικό!

Ο De La Hoya του οποίου οι γονείς είναι μετανάστες από το Μεξικό που πέρασαν τα σύνορα φτάνοντας στο Λος Άντζελες παρά το γεγονός πως δεν είναι καθόλου φαν του Trump και της μεταναστευτικής πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει όταν και αν γίνει πρόεδρος τον κάλεσε στο παιχνίδι στις αρχές Μάιου.

Όπως αναφέρει ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και νυν promoter με αυτή του την ενέργεια θέλει να δείξει στον Trump τις ικανότητες και την ομορφιά που μπορούν να προσφέρουν ο πιο δημοφιλής Μεξικανός πυγμάχος και ένας ολυμπιονίκης Μουσουλμάνος από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Trump μάλλον θα παρευρεθεί στο παιχνίδι, αφού όταν έλαβε τα εισιτήρια έσπευσε να χαρακτηρίσει τους δύο μποξέρ προικισμένους και ικανούς για ωραίο θέαμα.

Δυνατό το αντιρατσιστικό μήνυμα του "Golden Boy" ο οποίος συχνά πυκνά δείχνει με πράξεις τις κοινωνικές του ευαισθησίες...

Πάντως ο Canelo Alvarez είχε αντιδράσει άσχημα πέρυσι τον Αύγουστο, δηλώνοντας πολέμιος των δηλώσεων Trump και προσβεβλημένος επίσης. Σύμφωνα με τον Μεξικανό μποξέρ όλοι θέλουν μία καλύτερη ζωή για τα παιδιά τους και έχουν δικαίωμα σε αυτό.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H πορνοστάρ Mercedes Ashley τιμάει το Brazilian Jiu Jitsu

Απίστευτο: Fitness Model νομίζει πως είναι η πραγματική Chun Li από το Street Fighter

Πέντε ΜΜΑ αθλήτριες που θυμίζουν bodybuilders

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ