MMA

Ο Cristiano έκανε... κομμάτια τον Conor!

Ο Cristiano έκανε... κομμάτια τον Conor!

Ο Conor McGregor εκτός από κορυφαίος μαχητής σε όλα τα μαχητικά σπορ έχει δεσμευτεί να γίνει και ο πλουσιότερος αθλητής στον κόσμο. Το Forbes δικαιώνει τον αγώνα του.

Το Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου και ο πρωταθλητής του UFC, Conor McGregor δείχνει να έχει κάνει μεγάλα... μπάζα όλο το 2016, γεγονός που τον εκτόξευσε στη λίστα με τους "φραγκάτους" αθλητές του πλανήτη.

Ο Ιρλανδός κατόρθωσε από τη 85 που ήταν πέρυσι να φτάσει φέτος στο 25 με τις αποδοχές του να αγγίζουν τα 34.000.000 δολάρια. Τα 27 εκατομμύρια είναι από τις μάχες του και τα 7 εκατομμύρια καθαρά από διαφημίσεις.

Στην ίδια θέση φιγουράρει και ο σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και της Ρεάλ Μαδρίτης, Gareth Bale με τον οποίο ο Conor έδωσε... μάχη για να είναι μαζί στην ίδια θέση.

Για την οικονομία του θέματος ο πλουσιότερος αθλητής του κόσμου για σεζόν είναι ο Cristiano Ronaldo με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 93.000.000 δολάρια! ( σ.σ. όλη η λίστα του Forbes )

Πάντως, εφόσον ο Conor McGregor παίξει με τον Mayweather κάποια στιγμή μέσα στο 2017 τότε από τη θέση 25, εύκολα μπορεί να χτυπήσει την πρώτη τριάδα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Aυτή είναι η καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

"Πυροβολάει" στο Instagram η Μαριάννα Καλλέργη (ΦΩΤΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι…ομοφυλόφλη αθλήτρια στο UFC (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ