MMA

Ο Conor McGregor δεν "έκοψε" τον προπονητή κίνησης

Ο Conor McGregor δεν "έκοψε" τον προπονητή κίνησης

Από ότι φαίνεται ο Conor McGregor δεν έκοψε την προπόνηση με τον προπονητή κίνησης Ido Portal για την 2η μάχη με τον Nate Diaz. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Από ότι φαίνεται ο Conor McGregor δεν έκοψε την προπόνηση με τον προπονητή κίνησης Ido Portal για την 2η μάχη με τον Nate Diaz. Οι ιδιαίτερες προπονήσεις του Ido Portal είχαν γίνει πρώτο θέμα πριν από τον τελευταίο αγώνα του Ιρλανδού και είχαν λάβει μπόλικη προβολή και μέσω των promotional βίντεο του UFC.

Μάλιστα αυτού του είδους η προπόνηση έμοιαζε να αρχίζει να γίνεται μόδα αφού όλο και περισσότεροι μαχητές άρχισαν να σχολιάζουν το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν τον Conor.

Μετά ήρθαν οι ατάκες του Diaz στην συνέντευξη τύπου που μίλησε απαξιωτικά για τους συναθλητές του Mcgregor και ιδιαίτερα τον Portal τον οποίο αποκάλεσε "that goofball with the ponytail" και την προπόνηση του "touch-butt at the park", ήρθε και η ήττα του Conor που έφερε δηλώσεις του στυλ "ίσως να μην ήταν και η καλύτερη προπόνηση πριν από αυτή τη μάχη", αλλά και οι δηλώσεις του Brendan Schaub στο podcast του Joe Rogan και πολύς κόσμος νόμιζε ότι ο Conor σταμάτησε την συνεργασία μαζί του.

Από ότι φαίνεται όμως το το movement training συνεχίζεται απλά ίσως με λιγότερες φανφάρες.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθηνά Ευμορφιάδη: Είναι το πιο σέξι κορμί στα μαχητικά αθλήματα (ΦΩΤΟ)

Η κόρη του Βαν Νταμ θα σε δείρει και θα σου αρέσει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο τρομαχτικός συλλέκτης χρεών της Μεγ. Βρετανίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Working some beautiful angles and traps with @portal.ido at SBG today! Great work!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ