MMA

O Conor κατοχυρώνει τ' όνομα και το παρατσούκλι του!

O Conor κατοχυρώνει τ' όνομα και το παρατσούκλι του!

Ο Ιρλανδός πρωταθλητής, Conor McGregor, προετοιμάζει το έδαφος της εποχής που δεν θα αγωνίζεται. Είναι στυγνός επιχειρηματίας και το αποδεικνύει με την τελευταία του ενέργεια. (VIDEO)

Οι μάχες κάποια στιγμή θα τελειώσουν και ο Ιρλανδός πρωταθλητής προετοιμάζει το έδαφος της εποχής που δεν θα αγωνίζεται... Ο Conor McGregor είναι στυγνός επιχειρηματίας και το αποδεικνύει με την τελευταία του ενέργεια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει το ESPN o lightweight πρωταθλητής του UFC έχει απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές ώστε να κατοχυρώσει σαν σήμα κατατεθέν τ' όνομα και το παρατσούκλι του.

Στη γλώσσα των επιχειρήσεων ο Ιρλανδός επιθυμεί το "Conor McGregor" και το "The Notorious" μετατραπούν σε trademark της εταιρίας του που θα ονομάζεται "McGregor Sports and Entertainment".

Σκοπός του Conor είναι να αναπτύξει την επιχειρηματικότητα του βάσει του κατοχυρωμένου ονόματός του σε αλυσίδα ρεστοράν, γυμναστήρια, ινστιτούτα ομορφιάς, εκδόσεις, ρούχα, είδη καλλωπισμού, κομμωτήρια και video games.

Η αστέρας των ΜΜΑ Ronda Rousey έχει ήδη κανονίσει την κατοχύρωση του ονόματός της και ο Conor McGregor σωστά πράττει και την ακολουθεί...

Υπενθυμίζουμε πως το παρατσούκλι του εκκεντρικού μαχητή προέρχεται από τον αείμνηστο σταρ της ραπ μουσικήςChristopher George Latore Wallace γνωστό και ως "B.I.G" και "Biggie Smalls". Το "The Notorious" δεν είχε κατοχυρωθεί από τον τραγουδιστή και έτσι είναι ελεύθερο για να το εκμεταλλευτεί ο Ιρλανδός.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο McGregor έχει πάρει το παρατσούκλι του από τον "Biggie" καθώς σαν τραγούδι εισόδου στους αγώνες χρησιμοποιεί ένα από τα γνωστότερα του ράπερ που δολοφονήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1997.

Ακούστε παρακάτω το remix που ξεκινάει με παραδοσιακή ιρλανδική μελωδία και... δίνει με το ιστορικό "Hypnotize".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σέξι Ελληνίδα Ταεκβοντίστρια πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ και ρίχνει το… Instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ