MMA

Ο Conor... άρπαξε τρελό πρόστιμο και το συνόδεψε με ιστορική ατάκα!

Ο Conor... άρπαξε τρελό πρόστιμο και το συνόδεψε με ιστορική ατάκα!

Απεφάνθη η απόφαση της Αθλητικής Επιτροπής της Νεβάδα σχετικά με την τιμωρία του Conor McGregor με αφορμή όλα όσα έκανε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν τη ρεβάνς με τον Nate Diaz.

Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας δεν απέκλειαν μέχρι και το ενδεχόμενο ο πρωταθλητής να φάει και... ban από τους αγώνες, χάνοντας έτσι τη μεγάλη συνάντηση της Νέας Υόρκης. Τελικά, ο Conor θα παίξει κανονικά στο κλουβί, αλλά θα είναι λίγο πιο... φτωχός καθώς η Επιτροπή τον αναγκάζει να πληρώσει 150.000 δολάρια!

Πρόκειται για το 5% της συνολικής πληρωμής του Ιρλανδού από το σόου ενώ οι δικαστές που έβγαλαν την απόφαση υπολόγισανότι Ιρλανδός θα βγάλει κοντά στα 40.000.000 δολάρια μέχρι το τέλος του 2016, άρα η ζημιά δεν θα είναι και τόσο μεγάλη.

Πάντως, ο Conor McGregor και γι'αυτή τη φάση είχε να πει μια δυνατή ατάκα που θα μείνει στην ιστορία. Σύμφωνα με ανάρτηση του Ιρλανδού στα social media το πρόστιμο του είναι μεγαλύτερο από τις πληρωμές των... ηλίθιων, εννοώντας όπως γράφει το FOX στους συναθλητές του:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θα πάθεις πλάκα: Αυτό είναι το νέο ring girl του Versus! (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η καυτή Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μπλέξιμο: Η πρώην του Floyd Mayweather… χτυπάει Cristiano Ronaldo! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ